Понеделник, 22 Януари 2018
Понеделник, 04 Декември 2017 14:05

София посреща Председателството на ЕС с губернатор антисемит, хомофоб и побойник! Лиляна Павлова няма ли да каже нещо по темата?

Областният управител на столицата Илиан Тодоров е военен – националист с пристрастия към американските милитари училища и търсене на дрога във висши учебни заведения

След по-малко от месец София ще посрещне своите високопоставени европейски гости, пристигащи за Председателството на България на ЕС, начело със скандален губернатор. Става дума за дясната ръка на Волен Сидеров, Илиан Тодоров. Същият, който преди няколко години се правеше на нарко-хрътка пред НАТФИЗ заедно със своя бос Волен.

 

Френетичните антисемитски изблици на Тодоров отдавна потресоха почти всички родни журналисти, но те някак успяха да останат в страни от широкото публично внимание. Нека припомним, че преди време Тодоров обяви Btv за „еврейска телевизия“, като остана малко за да прати водещите Генка Шикерова и Константин Караджов на екскурзия в Аушвиц. Повод за поредната му истерия стана въпросът на журналистите, с какви пари Тодоров е посетил Куба?

Естествено областният на София не успя да даде смислен отговор, но за да допълни образа си на военизиран-националист с лабилна нервна система, съобщи на колегията комизма, че с Волен били в „няколко дни“ „някъде“ в Куба за да коментират „колониализма“.

Същият, не просто ненавижда журналистите, но стигна до там, че преди време атакува Националната телевизия за да се саморазправя с колеги заради материал, който негово величество „Динко от Атака“ не харесал, тъй като осмивал „Голата Маха“, Сидеров.

Половин година по-късно Илиан Тодоров участва и в опит за абордаж и на третата голяма национална телевизия – Нова ТВ. Тогава Тодоров нападна няколко гости участвали в предаването на Милен Цветков.

Комедията е пълна, тъй като именно този неясен политически субект днес е областен управител на София и ще трябва да посрещне високопоставените гости пристигащи от ЕС у нас.

Същият, който обяви преди няколко години, същите тези гости и ръководители на ЕС за „болни политици, които управляват Европа от името на гей-лобита и превръщат съюза в аморално сборище от хомосексуалисти“.

Обидите на Тодоров обаче далеч не свършават с това. Той захапа и хората на изкуството, като съобщи по телевизията, че „75 % от хората на изкуството са хомосексуалисти и дегенерати“. Днес същият се готви да се изтъпани пред същите тези хората, които обиждаше вчера, вече обаче облечен с новата премяна на широкоскроен европеизиран демократ.

Всъщност едва ли има смисъл да се доказва с големи детайли, че личността Илиан Тодоров е крупна обида за целият ЕС и идеята, която тази организация носи. Най-малкото е унизително и срамно това лице да бъде начело на софийска област по време на едно от най-важните събития за европейска България. Ситуацията става още по-жалка предвид факта, че през 2010 година Тодоров изнася научен доклад на тема: „Опасността от придобиване на оръжия за масово унищожение от страна на терористични организации“. Жалка и комична картинка, защото именно хора като Илиан Тодоров се явяват своеобразни терористи за собствения си народ, а безумните им обиди към евреи и други етнически и маргинални групи, са по-страшни от всяко друго оръжие за масово унищожение.

И няма как да забравим, как Тодоров се биеше и псуваше пред НАТФИЗ, вместо да посети едно театрално представление там.

И няма как да забравим, как същият обяви НАТФИЗ за нарколаборатория, а не за център в който се раждат младите таланти на България.

Илиан Тодоров е обида за ЕС, но преди всичко е обида за България и за това управление на Бойко Борисов. На всички ни е ясно, че самият премиер добре знае, що за чудо е губернатор на столицата. Това добре си личи от коментара на Борисов при назначаването на Тодоров за областен управител на София: „Аз просто нямах друг вариант, патриотите настояваха за това назначение“.

Да, сигурно е било така. Днес обаче има нови реалности. А те налагат едно просто и елементарно движение от страна на настоящото българско правителство – вън на Илиан Тодоров от властта!

Източник: NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 04 Декември 2017 14:05
  Борисов се изправи срещу църквата, увери ЕС, че ще положи усилия НС да ратифицира Истанбулската конвенция

  Министър-председателят Бойко Борисов разговаря със заместник-председателя на Европейската комисия Франс Тимерманс. Основна тема на разговора бяха приоритетите, които България поставя по време на своето първо председателство на Съвета на ЕС, съобщиха от Министерския съвет.

  Дебатът в Европа, който породи Истанбулската конвенция, също беше обсъден по време на срещата, уточняват от Правителствената информационна служба.

  Премиерът Борисов е подчертал, че ще положи необходимите усилия документът да бъде ратифициран от българския парламент, така както е уверил пред трибуната на Европейския парламент при представянето на приоритетите на председателството.

  "Няма да допуснем насилие над жени и деца", заявил на срещата си с Тимерманс премиерът Бойко Борисов. Той е благодарил на Франс Тимерманс за отличното сътрудничество с Европейската комисия, съобщават още от МС. 

  По-рано днес от Светия Синод излязоха с позиция, че конвенцията не трябва да се ратифицира от депутатите. Клирът предупреди, че по този начин се отварят широко вратите към морален разпад, който води до "втора смърт" - духовната. 

 • Понеделник, 04 Декември 2017 14:05
  Волен с поредната пушилка за вота, щял да се разбере с Борисов за Бели Искър

  Бих поел цялата отговорност за язовир "Бели Искър" в интерес на здравето и имуществото на гражданите. Към момента управлението му е на МРРБ. В началото на 2017 г. след прокурорско писмо миналият областен управител издава акт за управление на МРРБ, оттогава язовърът се управлява от региналното министерство. Те не са взели мерки да направят ремонт на тази опасна стена. Това заяви пред Нова телевизия Илиан Тодоров, областен управител на София. "Скоро получих нареждане от министерството, от където ми казаха, че аз трябва да го управлявам. Не бягам от отговорност. С 15 000 лева за капитал и разходи няма как да направя ремонт, струващ милиони левове", добави той. "Цялата сага бе само защото от "Атака" смятаме, че трябва да опазим здравето и живота на хората и от тази гледна точка Волен Сидеров поде инициативата, за да се случи нещо, защото се видя че няма комуникация", каза още Тодоров. Областният управител уточни, че снощи е разговарял по телефона с премиера Бойко Борисов: "Звъня ми снощи и се разбрахме, че в утрешния ден ще се предприемат мерки да се осигури нужното финансиране. Нямам никакви притеснения. Бих поел управлението, за да спасим най-малко хората. Все пак в село Бели Искър живеят 600 души". Запитан за вота на недоверие, той каза: "Питайте Сидеров, поканете го. Смятам че ще стигнем до разбирателство в интерес на българските граждани". "Сидеров каза, че не знае как ще гласува на вота, защото искаше да запази живота и здравето на българите, това е най-важното нещо", добави Тодоров.

 • Понеделник, 04 Декември 2017 14:05
  БСП пита прокуратурата: Вътрешният министър Цветанов имал ли е вътрешен човек в "Наглите"

  От БСП внасят пет сигнала в прокуратурата за престъпления, които касаят целия диапазон от корупционни схеми в българското общество. Това обяви по време на пресконференция Атанас Зафиров. В централата на "Позитано" те предоставиха справката на ДАНС за извършената проверка на системата БАЦИС и постановлението с отказ за образуване на досъдебно производство от прокуратурата.

  Петият сигнал, който от БСП се канят да внесат в прокуратурата, касае народният представител и заместник-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Поводът за сигнала е изказване на бившия главен секретар пред медиите за приноса на Цветан Цветанов при залавянето на организираната престъпна група "Наглите" - Калин Георгиев. В изказването си Георгиев посочва: "Цветанов ме запозна с един вътрешен човек за "Наглите". "Ние питаме откъде, как кога и при какви обстоятелства заместник-министър председателят и министър на вътрешните работи познава лице, което е вътрешно за "Наглите"?", запитаха на пресконференцията.

Оставете коментар