Четвъртък, 27 Февруари 2020

Четвъртък, 07 Юни 2018 08:28

Симеонов ходел дегизиран като Пелов в Слънчев бряг, предупреди патриарха, Борисов и министрите, че не са над закона и нареди да не му се бъркат в акция "шум"

Валери Симеонов каза на Бойко Борисов, на Николина Ангелкова и на Красимир Каракачанов да не се бъркат в акциите му по морето и да си гледат работата. Вицепремиерът е подал сигнал в прокуратурата и срещу кмета на Созопол. Той се дегизирал като убития Пелов, когато правел разследванията си в Слънчев бряг.

 

"Това са битови престъпления, няма как да се избегнат, не трябва да им се обръща сериозно внимание". Това заяви пред BGonAir вицепремиерът Валери Симеонов по повод убийствата в Слаънчев бряг и Ботевград. 

По думите му, това са битови престъпления. "Кое е ненормалното, че Владимир Пелов се е укрил? Много е лесно да се укриеш на 111 000 квадратни километра да се дигизираш. Аз самият ходя така в Слънчев бряг, лпгато правя проверки. С акциите не си правя пиар, а предупреждение към целия бранш. Поканил съм три медии с камери. Получих благодарности в Слънчев бряг. Признавам, че не е станало тихо, но обстановката се е променила, а курортът е по-приятно място", каза още Симеонов.

Вицепремиерът сподели още, че съди БТВ и Нова ТВ, които не го канят. Той нареди на водещия в студиото да се смени текста под картината, където пишеше, че Симеонов е срещу Николина Ангелкова. "Аз съм срещу беззаконието, Ангелкова и Каракачанов се изказаха неподготвени, защото им тикнаха по един микрофон, хванаха ги в крачка. Каракачанов, Ангелкова, Борисов и патриархът не са по-големи от закона. Не съм се концентрирал само в Слънчев бряг. Подал съм сигнал срещу кмета на Созопол, който да категоризация на имоти в „Златна тибка“ на незаконни строежи", каза още Симеонов. По думите му, се прекалява с новините, че страната ни изчезва. Според него, демографски проблем има във Франция и Германия. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар