Вторник, 29 Септември 2020

Четвъртък, 30 Май 2019 23:00

Стартира фотоконкурс „Градът“, посветен на Поморие

Освен парични награди, победителите ще бъдат включени във фотоизложба и в изданието „ГРАДЪТ – поезия и фотография“

 Сдружение „Граждани за Поморие“ и информационният сайт LIBERTA.BG обявяват конкурс за фотографии от съвременно Поморие. В него могат да се включват всички желаещи – любители и професионалисти, без възрастови ограничения и от всички националности.

От 1 юни 2019 г. конкурсът е отключен, като желаещите да участват в надпреварата трябва да изпратят до 3 фотографии, с име на автора, адрес и телефонен номер на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Снимките да бъдат с размер до 1000 пиксела по дългата страна.

Крайният срок за записване е 15 юли 2019 г.

На премиерата на книгата „ГРАДЪТ – поезия и фотография“ авторитетно жури ще съобщи имената на тримата победители във фотоконкурса, съответно: I-ва награда – 400 лева, II-ра награда – 300 лева и III-та награда – 200 лева.

Най-добрите снимкище бъдат включени в поетичната книга  „ГРАДЪТ – поезия и фотография“. На премиератана книгата в Поморие ще бъде открита и фотоизложбата „ГРАДЪТ“.

Номинираните участници ще бъдат известни до 25 юли и ще бъдат потърсени, за да  предоставят в оригинален размер файловете на своите фотографии.

Културният проект „ГРАДЪТ – поезия и фотография“, който включва издаването на книга с поезия и фотографии, фотоконкурс и изложбапосветени на Поморие, се осъществява благодарение на д-р Васил Костадинов.

Автор на проекта е Стоян Тончев, партньори: Сдружение „Граждани за Поморие“ и екип на информационния сайт LIBERTA.BG.

 
 
 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар