Понеделник, 25 Май 2020

Четвъртък, 13 Юни 2019 09:22

Да докоснеш първо сърцето

Десетте принципа на най-големия прелъстител Джакомо Казанова, взети от неговите мемоари и очевидно валидни до днес

1. За да накарате една жена да се чувства по-специално, направете нещо специално. При една среща Казанова наел елегантен 5-стаен апартамент. Посрещнал дамата, когато слизала от гондолата, и ръка за ръка тръгнали по пътеката, осветена от фенери. Ако искате да впечатлите една жена, никога не казвайте: “Какво ще правим сега?” Един истински Казанова има план и винаги поема инициативата.

2.Уединението е секси. За монахинята Казанова наел апартамент, където вечерята се сервирала през отвор в стената. Така нямало любопитни очи или друго, което да разсейва двамата.

3. Накарайте я да ви обожава, докато вие самият и се възхищавате. Наетият от Казанова апартамент бил пълен с огледала и свещи. Той желаел да вижда “хиляди отражения” на любовницата си, за да є се възхищава от различни ъгли по време на вечерята. Той знаел, че огледалата се превръщат в нейни портрети и тя ще се почувства по-секси.

4. Питайте я за мнението й. Казанова я прелъстявал 3 часа (!), през което време задавал въпроси и слушал. Тогава жените били считани за по-низши и подобно поведение ласкаело. Не е трудно да накарате една жена да говори за себе си. Просто є задавайте отворени въпроси и мълчете. Но бъдете искрени. Казанова докосвал първо сърцата им и после другите части.

5. Окуражавайте декадентството. Апартаментът, масата и тялото на Казанова били облечени във фини материи, храната се състояла от 8 блюда, повечето деликатеси: стриди, шампанско, дивеч, трюфели и плодове. Легендарният сладострастник очевидно искал да направи впечатление, знаейки, че след първото вкусване от греха става много по-лесно да се греши отново.

6. Работете върху всичките и сетива. Казанова украсил апартамента с рози, защото вярвал, че са афродизиак, сервирал стриди с шампанско за апетит и постоянно питал дамата за мнение, защото всяка жена обича музиката на своя глас. При това често и нежно я докосвал, за да фокусира вниманието ѝ върху същинската цел на вечерта.

7. Насладете се на очакването. Казанова настръхнал, когато забелязал, че гърдите на дамата били покрити само с тънка блуза, но търпеливо приел обещанието є: “След вечеря.” “Казанова знаел, че очакването е половин удоволствие” - споделя Емъри. Загрявката не е само онези 60 секунди в кревата преди акта - тя включва целия ден.

8. Играйте игрички. Повечето от храната и напитките, които Казанова предпочитал, имали сексуален подтекст: охранени кокошки, меко сирене, зрели плодове. Той обичал да гледа как жените ги поставят в устата си. А когато някоя стрида се изплъзвала в пазвата на дамата, скачал и предлагал помощта си. Знаел, че сексът е просто развлечение за възрастни.

9. Бъдете спонтанни! Казанова пътувал много и сменял различни професии (бил дори свещеник и хомосексуалист). Веднъж в бурна нощ пътувал в каляска с дъщерята на фермер, когато от дупките тя внезапно се озовала в скута му - и той незабавно се възползвал.

10. Изненадайте я с подарък.След вечерята за финал Казанова є подарил възхитителна дантелена нощница. “Тя ми каза да ида да се съблека в съседната стая с обещанието да ме извика, щом се пъхне между завивките - пише Казанова. - Направи го за минутка.” Много важно е да уцелите за подаръка точно този критичен миг на вечерта, когато ѝ остава само един очевиден начин да ви се отблагодари.

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар