Вторник, 29 Септември 2020

Петък, 29 Март 2019 14:10

Евролистата на АТАКА ще се избира от зрителите на АЛФА ТВ

Партия АТАКА дава път на младите за предстоящите евроизбори.

Партията на Волен Сидеров и АЛФА ТВ започват нов телевизионен формат – състезание за кандидати за евродепутати.

Зрителите сами ще могат да изберат млади и активни българи, които да попълнят партийната листа на АТАКА за Европейския парламент.

Предаването „Политическа академия” стартира на 1 април на живо в ефира на АЛФА ТВ от 18:30 часа от понеделник до петък. Кандидатите за евродепутати трябва да изпратят автобиография и мотивационно писмо на сайта www.ataka.bg/izbori и на адрес: София, площад „Славейков” 4 А, ет. 2. Избраните ще участват в предаването, където ще се състезават за вота на зрителите. След като мотивират кандидатурата си и очертаят целите си за влизане в Европарламента, ще бъдат питани по различни теми, за да могат зрителите да придобият максимална представа какви позиции ще защитават в Европарламента. Всеки ден след края на предаването чрез есемеси, зрителите ще могат да гласуват за най-добрия според тях кандидат. В рамките на 3 седмици зрителите ще решат кои от участниците във формата ще се наредят в листата за евродепутати на партия АТАКА.

„Политиката е лоша?

Политиката е добра?

Политиката е каквато я направиш!

Сега имаш шанс!

Спечели гласовете на публиката и замини за Брюксел да браниш националния интерес!

Партия АТАКА предлага пълна свобода и пряка демокрация – една листа за ЕП, съставена от вас и подредена от вас.

Без партийни активисти!

Без досегашни фигури!

Само нови и чисти лица!

Това е „Политическа академия” – випуск 2019”.

С тези думи призоваваме навършилите 21 години да кандидатстват за евролистата.

„Не е ли по-добре в политиката да влизат млади и чисти хора, които да формират новата политическа класа у нас? Аз лично така виждам нещата и смятам, че мога да помогна това да се случи, имам полезен опит и ще работя да го предам на колкото може повече хора. За първи път ще имаме пряка демокрация, 100% преференции, 100% мажоритарност. АТАКА ви дава този шанс”, коментира инициативата лидерът на партията Волен Сидеров.

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 29 Март 2019 14:10
  Сидеров към властта: Не прави на другите това, което на теб не искаш да ти правят

  Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров изказа в позиция, че е разочарован за това, че никой от властимащите не го е подкрепил 4 месеца, че той е призовал на Цветница в навечерието на Великден хората да отидат на църква.

 • Петък, 29 Март 2019 14:10
  ЕК ще спира парите на корумпирани държави (на живо от ЕП)

  Еврофондовете ще се отпускат в зависимост от спазването на върховенството на закона в държавите членки на ЕС, обяви днес пред Европарламента  председателката на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен. В първата си реч за състоянието на съюза тя остави тази спорна тема за заключителната част, където каза: "Комисията отдава най-високо значение на върховенството на закона на закона. Затова ще защитим парите от бюджета по програмата Следващо поколение ЕС (750 млрд. евро - бел. ред) срещу всякакви измами, корупция и конфликт на интереси. Това не подлежи на преговори."

 • Петък, 29 Март 2019 14:10
  Европарламентът пита Гешев за Барселонагейт и записите на Борисов

  Правителството, прокуратурата и министерството на правосъдието трябва да отговорят на почти 30 неудобни въпроса

Оставете коментар