Петък, 18 Септември 2020

Сряда, 01 Май 2019 10:18

Ренета Инджова: "Апартаментгейт" не е приключил. След "Къщагейт" ще се заредят "Манастиргейт", "Магистралагейт", "Офшоргейт", след това друг гейт

Много неща ще станат явни, коментира тя по отношение на скандала с къщите за гости

Селските райони винаги са били място за пране на пари. Кой е този европейски бюрократ, който реши, че селските райони ще бъдат подпомагани безвъзмездно, попита в предаването "Тази сутрин" на бТВ бившият служебен премиер Ренета Инджова.

Много неща ще станат явни, коментира тя по отношение на скандала с къщите за гости.

Винаги в икономиката всичко скрито се проявява, допълни Инджова.

Мислите ли, че когато проблемите във фонд "Земеделие" са толкова големи, нещо ще се оправи. Нищо подобно. Прокуратурата няма да направи нищо. Европа ще си поиска дадените от нея пари. Остава да се реши кой ще връща откраднатото от нея. Ако тези, които са ги взели, напуснат страната, ние ще ги плащаме, коментира бившият премиер.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Сега се изваждат скандалите в селските райони, защото идват избори. Това е един стар български маниер, заяви Ренета Инджова.

Тя е категорична, че "Апартаментгейт" не е приключил. След "Къщагейт" ще се заредят "Манастиргейт", "Магистралагейт", "Офшоргейт", след това друг гейт", допълни Инджова.

Инджова коментира предстоящия европейски вот така: Какъвто и да е резултатът от изборите, той ще е категоричен, защото България има да решава един екзистенциален въпрос – дали да я има или да я няма.

NBOX

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар