Сряда, 24 Юли 2019
Събота, 11 Май 2019 11:18

Продължава разследването на убийството в Костенец

Предположенията са, че извършител е бившият партньор на убитата - Стоян Зайков, на 43 години.

Разследването на убийството в Костенец продължава. 38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно състояние, близо до дома й. Засега предположенията са, че извършител е бившият й партньор - Стоян Зайков, на 43 години. Полицията го издирва от петък, предава Нова тв. 

Жертвата и вероятният убиец не живеели заедно от известно време. Пред свои близки Милена споделяла, че е била заплашвана и преследвана от него. До този момент няма информация за подавани жалби в полицията. 

Заподозреният е криминално проявен с обвинения за кражби и увреждане на чужда собственост. Засилено е полицейското присъствие в града. Използва се наличната техника на полицията, има идея за облитане на района с хеликоптер. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Според началника на Районното управление в Костенец, главен инспектор Петър Ценев, не е изключено извършителят да се намира все още на територията на града. 

Използва се целият ресурс на МВР за издирването на извършителя. Заподозреният Стоян Зайков е лежал в затвора заради кражби и хулигански прояви. Хората в Костенец казват, че през последните години не е създавал проблеми. Според сестрата на жертвата се изключва възможността да става въпрос за любовен триъгълник. В петък сутринта детето им разбира, че баща му не се е прибрал. Тогава решава да отиде до дома на майка си. Намира следи от кръв в едната стая, но не и жената. Тялото е открито малко по-късно на улицата в близост до дома им, на поляна. Детето е живяло с баща си в къщата на бащата на заподозрения. 

От полицията молят всеки, който има информация за издирвания, да сигнализира в най-близкото управление на МВР.

nbox

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар