Четвъртък, 05 Декември 2019
Събота, 11 Май 2019 11:18

Продължава разследването на убийството в Костенец

Предположенията са, че извършител е бившият партньор на убитата - Стоян Зайков, на 43 години.

Разследването на убийството в Костенец продължава. 38-годишната Милена Шишкова беше открита в безпомощно състояние, близо до дома й. Засега предположенията са, че извършител е бившият й партньор - Стоян Зайков, на 43 години. Полицията го издирва от петък, предава Нова тв. 

Жертвата и вероятният убиец не живеели заедно от известно време. Пред свои близки Милена споделяла, че е била заплашвана и преследвана от него. До този момент няма информация за подавани жалби в полицията. 

Заподозреният е криминално проявен с обвинения за кражби и увреждане на чужда собственост. Засилено е полицейското присъствие в града. Използва се наличната техника на полицията, има идея за облитане на района с хеликоптер. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Според началника на Районното управление в Костенец, главен инспектор Петър Ценев, не е изключено извършителят да се намира все още на територията на града. 

Използва се целият ресурс на МВР за издирването на извършителя. Заподозреният Стоян Зайков е лежал в затвора заради кражби и хулигански прояви. Хората в Костенец казват, че през последните години не е създавал проблеми. Според сестрата на жертвата се изключва възможността да става въпрос за любовен триъгълник. В петък сутринта детето им разбира, че баща му не се е прибрал. Тогава решава да отиде до дома на майка си. Намира следи от кръв в едната стая, но не и жената. Тялото е открито малко по-късно на улицата в близост до дома им, на поляна. Детето е живяло с баща си в къщата на бащата на заподозрения. 

От полицията молят всеки, който има информация за издирвания, да сигнализира в най-близкото управление на МВР.

nbox

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 11 Май 2019 11:18
  Премиерът на Малта напуска поста си заради убийството на журналистката Дафне Галиция

  Министър-председателят на Малта Джоузеф Мускат обяви, че в началото на 2020 г. ще се оттегли от поста си. Той стори това в телевизионно обръщение, в резултат от протестите в страната след разкрития за убийството на разследващата журналистка Дафне Каруана Галиция през октомври 2017 г. С престъплението бяха свързани приближени на Мускат, сред които началникът на кабинета му, който подаде оставка. В събота като поръчител на убийството бе обвинен един от най-популярните малтийски бизнесмени - Йорген Фенек.

 • Събота, 11 Май 2019 11:18
  Как се поръчва и извършва убийство на журналист в Европа

  В летен ден на 2017 г. Винс Мускат откарал приятеля си Алфред Деджорджо до Busy Bee - гледащо към пристанището кафене близо до столицата на Малта, прочута със сладкишите си с пълнеж от рикота. Деджорджо не се забавил.

 • Събота, 11 Май 2019 11:18
  Напрежение в Александрово, след като деца убиха възрастен мъж

  Момчетата са на 13 и 15 години. Има ли възможности за наказание?

Оставете коментар