Сряда, 24 Юли 2019
Сряда, 15 Май 2019 09:39

Отнеха лиценза на Кубрат Пулев за 6 месеца

Кубрат Пулев научи наказанието си за прословутата целувка с репортерката Джени Суши в края на интервюто им, минути след победата на родния боксьор над Богдан Дину в Калифорния.

Боксовият лиценз на Кобрата ще бъде отнет за 6 месеца, с начална дата 23 март - денят на въпросната целувка.

Той ще бъде глобен с 2500 долара и ще трябва да завърши програма срещу сексуално посегателство до 22 юли, когато ще се яви отново пред Атлетическата комисия на Калифорния.

Ако по някакъв начин Пулев не изпълни условията, наказанието му ще се увеличи на 12 месеца, с нова глоба от 2500 долара.

Той няма да може да кандидатства за лиценз пред друга щатска комисия, а трябва да го направи точно в Калифорния.

Наказанието бе наложено с пълно единодушие, а при ново провинение от подобен характер, Пулев може да получи доживотна забрана.

По време на заседанието, бяха изслушани разказите за ситуацията и на двамата, като също така им бяха зададени доста въпроси, както от адвокатите, така и от представители на комисията.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Страната на Суши претендираше, че поведението на Кубрат е грозно и недопустимо, обиждащо бокса и жените.

Кубрат се съгласи с това и няколко пъти обясни, че осъзнава грешката си и се извини на репортерката, както и на всички фенове на спорта.

Екипът на Кубрат обаче изтъкна поведението на репортерката, която изобщо не изглежда обидена, а и се появи видео, на което часове по-късно тя се забавлява с екипа на родния боксьор.

Комисията обаче счете, че това няма общо със случая. Когато адвокатът на Кубрат задаваше въпроси на Суши, тя видимо се объркваше в отговорите си, но представители на комисията я съветваха, че не е задължена да отговаря, въпреки че трябваше да заемат неутрална позиция.

Почти всички въпроси на комисията бяха насочени към Кубрат. Той на няколко пъти бе питан сходни въпроси. Дали осъзнава какво е направил, дали знае, че не бива така.

Естествено, отговорът бе, че осъзнава и съжалява, но тези въпроси продължаваха.

Искреността на извинението на българина бе поставено под въпрос от адвокатката на Суши. Тя извади фрази от интервюта на Кубрат, без да уточнява кога и къде са дадени, в които той не се разкайва за действията си.

"Не смятам, че трябва да се разплача, за да ми повярва, че се извинявам от сърце и душа. Извинявам се на хората, които видяха тази целувка, тоест на целия свят", отново заяви Кубрат

В края на изслушването Джени Суши бе запитана какво наказание иска, а отговорът й бе точен и ясен - "Отнемане на лиценза".

Адвокатката й опита да добави още нещо, но този път комисията не позволи.

Ето част основната част от разказа на Кубрат за цялата ситуация:

"Целунах я защото след мача си, който беше доста тежък, почти го загубих в четвъртия рунд, и след като победих, бяха изключително щастлив.

Показах характер, за да обърна този мач, бях много емоционален. Цялата атмосфера и ударите, които понесох на ринга, просто бях щастлив.

В минутите след мача разговарях с моите фенове, когато г-ца Равало, доста нахално от нейна страна, дойде и помоли за интервю.

Помолих я да изчака 10 минути, запознах се с нея на кантара. Тя бе мила, направихме готино интервю тогава.

На излизане от залата след кантара, тя ме попита къде ще бъде партито. Тогава казах, че партито е лесна работа, но първо трябва да победя.

Връщам се на ситуацията с целувката. Помолих я за по-кратко интервю, трябваше да ходя в болницата, за да ме шият.

Започнахме, английският ми не е добър, почти не разбирах въпросите. Аз обаче бях много щастлив, в еуфория, може да се сравни със състояние на човек, който е под влияние на наркотици.

Тя бе близо до мен и я целунах. Действах емоционално. Знам, че сбърках и се извинявам.

Просто емоциите бяха в повече, бях щастлив и горд от трудната победа. Нямаше лоша реакция от нейна страна след целувката.

Тя каза чао, дори се прегърнахме, но не е имало опипване по задните части, както твърди.

След като се върнах от болницата, с екипа ми и приятели направихме импровизирано парти в лобито на хотела, на което се появи и г-ца Равало.

Седна до мен, започна да ме обсипва с комплименти. Говореше с всички присъстващи, не се притесняваше, не изглеждаше обидена, а и всички видяхте видеото с танца.

Дори я помолих да изтрие частта от видеото, на която я целувам, тя се съгласи, каза, че няма проблем", сподели Пулев.

NBOX

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 15 Май 2019 09:39
  Фирмата с катастрофиралия в Румъния бус няма лиценз за превоз на пътници

  Инцидентът стана вчера по обяд в района на Тимишоара

 • Сряда, 15 Май 2019 09:39
  Кубрат Пулев без лиценз за Калифорния

  Суши заяви, че целувката по устата не е била единственото неприемливо действие на Кобрата

 • Сряда, 15 Май 2019 09:39
  Комедия! МВР се извини на зам.-министър Султанка!

  Вижте какъв документ публикува във фейсбук журналистът Димитър Байрактаров

  След като стана ясно, че охранителна фирма – собственост на съпруга на зам.-социалния министър Султанка Петрова от ВМРО – Петю Петров, не е внасяла дължимите данъци и осигуровки за над 891 хил. лева в периода от септември 2014 г. до януари 2018 г., се стигна до отнемане на лиценза на фирмата. В сряда журналистът Димитър Байрактаров публикува и писмото, с което МВР уведомява Петров, с посочени мотиви (виж ТУК).

  Водещият на „Бареков и Байрактаров без цензура” днес поднесе изненада - ново писмо на МВР до Петров, с което... му се извинява.

  „Скандалът се разраства. Стигна се до фарса МВР да се извинява на съпруга на Султанка Петрова за това, че си е свършило работата по закон. Иди и му вервай утре на това МВР, че е /не/зависимо!”, написа Байрактаров като коментар към документа.

  Снимка на Димитър Байрактаров.

  От документа на МВР разбираме, че лицензът на фирмата на съпруга на социалната зам.-министърка бил върнат поради преустановяване на частна охранителна дейност и че производството по отнемането му е прекратено.

  Вчера съобщението било свалено от сайта на ГДНП. „Във връзка с изложеното, моля да приемете нашите извинения, за създаденото Ви неудобство от допусната техническа грешка”, пише учтиво директорът на Главната дирекция на полицията до съпруга на зам.-министърката Султанка Петрова.

Оставете коментар