Вторник, 17 Септември 2019
Петък, 24 Май 2019 09:29

Тачо вдигна на крака стотици в столичен нощен клуб: Бъдете българи, подкрепете Ангел Джамбазки!

Съпругът на Жени Калканджиева се появи в популярното нощно заведение с фланелка с образа на кандидат депутата от ВМРО

 Съпругът на Жени Калканджиева Стефан Манов – Тачо успя да вдигне на крака стотици гости на популярен нощен клуб в Студентски град, разказа пред медията участник във вчерашния купон.

Тачо се появил снощи в клуба облечен с фланелка с лика на кандидат депутата от ВМРО Ангел Джамбазки. Той бил в компанията на няколко свои приятели, част от които също носели фланелки на Джамбазки.

82

В началото компанията се забавлявала шумно заедно с певицата Емилия, която същата вечер имала свое професионално участие в популярния клуб. След серията хитове на Емилия обаче, за изненада на всички, Тачо се провикнал към гостите с въпрос и призив:

83

„Има ли българи тук?! Ако има тогава нека в неделя всички подкрепим Ангел Джамбазки!“

Призивът му бил посрещнат с бурни одобрителни викове и ръкопляскания от посетителите на клуба, като мнозина дори дошли да го поздравят лично.

95

„И съпругата му Жени преди време подкрепи Джамбазки“, спомни си гост на нощния клуб. „Явно цялото им семейство подкрепя патриота Ангел в битката му за място в бъдещия европейски парламент“, коментираха фенове на Тачо.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 24 Май 2019 09:29
  Химическа кастрация или възстановяване на смъртното наказание?

  Наказателната ни система не работи и ВМРО настояват тя да се втвърди

 • Петък, 24 Май 2019 09:29
  ВМРО започва обществено обсъждане на идеята за химическа кастрация при престъпления

  От ВМРО искат премахване на съкратеното съдебно следствие, което намалява с една трета присъдите при тежки престъпления. Това става ясно от разпространена до медиите позиция на партията, „която идва след поредното брутално престъпление, извършено от човек, който не се вписва в нормите на нормалното съвременно българско общество”.

  Става дума за пребитото до смърт и изнасилено седемгодишно момиченце в сливенското село Сотиря, за което е обвинен 21-годишен мъж. 

  От ВМРО са категорични, че неизбежната отбрана също трябва да бъде внедрена в наказателната юриспруденция максимално бързо.

  От партията започват обществено обсъждане на идеята за химическа кастрация в престъпления като изнасилвания, блудства и други сексуални посегателства - практика, която отдавна се прилага в други държави. 

  Публикуваме пълния текст на позицията на ВМРО:

 • Петък, 24 Май 2019 09:29
  Случаят в Сотиря показва, че концепцията за несоциализираните общности, трябва да бъде приета

  Красимир Каракачанов преди повече от половин година предложи за обсъждане и приемане Концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в Република България и мерките за реализацията им

Оставете коментар