Вторник, 22 Октомври 2019
Неделя, 25 Август 2019 10:51

Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места в 10 области на страната

Застрашени са София, София - град, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково, Стара Загора, Сливен, Перник, Благоевград и Пазарджик

Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места в 10 области на страната. Това сочи справка в сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Индексът обхваща територии от областите София, София - град, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково, Стара Загора, Сливен, Перник, Благоевград и Пазарджик. Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Много голям индекс за пожароопасност има в почти цялата останала част от страната. Този индекс означава, че са възможни много силни пожари с частично или пълно въвличане на дървесните корони.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 25 Август 2019 10:51
  Опасност от силни пожари в 19 области на страната

  Екстремален индекс за пожароопасност е в сила на места в 19 области на страната

 • Неделя, 25 Август 2019 10:51
  Риск от пожари в 21 области

  Предупреждение за екстремален риск от пожари е в сила за днес за 21 области на страната, става ясно от съобщение на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

 • Неделя, 25 Август 2019 10:51
  Кеворк Кеворкян: Пушеци

  Няма държава, която да си гори магистралите. Да се фукляви с тях - и да ги гори. Ето и сега: горящо сметище блокира за няколко дни магистрала „Струма“ - какъв великолепен образ на Батака, който обитаваме

Оставете коментар