Вторник, 26 Май 2020

Понеделник, 09 Септември 2019 10:37

Стефан Данаилов: Харесвам Фандъкова, но винаги съм гласувал против нея

Относно Мая Манолова Данаилов коментира, че би било опасно да не подкара по схемата Фандъкова-Борисов”. Според него тя трябва по свой начин да решава проблемите.

Стефан Данаилов обяви завръщането си на сцената само дни след инцидента, при който счупи тазобедрена става. Първото представление след претърпяната сериозна операция е тази вечер във Варна на постановката „Актрисата”.

„Това, което преживях, да не дава Господ никому да се случи. Като започнах да прохождам прилично си казах защо да спирам представленията. Адреналинът помага - усетя ли публиката, забравям за болката”, каза в ефира на БТВ Стефан Данаилов.

„От болницата не бяха съгласни да играя, но подписах документ, че поемам отговорността за решението си”, допълни той.

Стефан Данаилов каза още, че наблюдава внимателно процесите на политическата сцена. „Двете дами, които ще се явят на състезанието за кмет на София, ще ги гледам по особен начин. Това са интересни и умни жени. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова. Тя обаче е доста уморена, рутината също пречи. Това са недостатъци”, изрази мнение Данаилов.

„Прави впечатление, че каквото и да се случи, минава покрай нея и все някой друг го е извършил, а цялата отговорност носи тя. Харесвам я, но винаги съм гласувал против нея и е ясно защо”, допълни той.

Относно Мая Манолова Данаилов коментира, че би било опасно да не подкара по схемата Фандъкова-Борисов”. Според него тя трябва по свой начин да решава проблемите. Стефан Данаилов направи и една забележка към нея. „Плаша се от екзалтираните жени. Малко се страхувам от нейния инициативен комитет. Това са едни млади хора, които са много остри и напрягащи, а тя е много склонна да приеме това и да продължи по техния начин. Така че я съветвам да укроти тона”, каза големият актьор.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Преди време ѝ казах, че не става за президент. Сега най-отговорно казвам, че каквото и решение да вземе моята партия, аз съм „за” Мая Манолова да бъде кандидат за кмет на София”, заяви Стефан Данаилов.

Той посъветва да има повече женственост, мисъл и по-малко емоция в кампаниите на Фандъкова и Манолова.

Снимка: бТВ

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 09 Септември 2019 10:37
  София с 350 яхти, 87 самолета и 80 джета

  1008 трактора са със софийски номера. Половината от регистрираните коли са над 20-годишни

 • Понеделник, 09 Септември 2019 10:37
  Битумът се разтекъл, понеже... бил поставян през нощта

  „Всеки гражданин, който констатира повреда в гумите на автомобила си, може да извади протокол от застраховател, който ще предявим към фирмата изпълнител“, уверява Фандъкова

 • Понеделник, 09 Септември 2019 10:37
  От 7 май възстановяват "синя" и "зелена" зона в София

  От четвъртък, 7 май възстановяваме работата на "синя" и "зелена" зона, едновременно с това започваме поетапно да нормализираме графиците на градския транспорт. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова, предаде БГНЕС.

Оставете коментар