Четвъртък, 20 Февруари 2020

Неделя, 22 Декември 2019 06:34

След съобщението на Специализираната прокуратура, че разследва EFBET, сайтът на хазартната компания спря да работи цял ден

Efbet.com проработи едва преди броени минути, клиенти вече се оплакват, че им липсват акаунти и по брутален начин са им били блокирани сериозни суми пари

След като в петък Специализираната прокуратура съобщи, че започва разследване на дейността на хазартната марка Efbet, в събота най-изненадващо онлайн платформата им спря работа. В продължение на цял ден на сайта беше изписано, че тече "ОБНОВЯВАНЕ".

В същото време, след като платформата стартира буквално преди минути, поне визуално, не се вижда да има нещо обновено.

Дали зад всичко това действително се крият технически проблеми на компанията, или причините са други, тепърва предстои да разследват компетентните органи.

 

Същевременно Фейсбук група с името "А група срещу Efbet" първа съобщи за спирането на онлайн платформата на хазартната мафия. От групата предположиха, че това едва ли е случайно, не само защото никога досега не се е случвало, а и защото спецпрокуратурата съобщи, че започва разследване на компанията. 

 

Платформата на Efbet стартира отново преди броени минути (бел. ред. – в събота вечерта), като вече има сигнали от клиенти, че им липсват акаунтите или че те нямат достъп до тях. Възмутени потребители се оплакват още, че в един от най-силните спортни събития дни платформата на Efbet им е блокирала значителни финансови ресурси, като някои от тях силно се притесняват, че може би никога повече няма да видят парите си.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!!!

Източник: Wow-media.bg

 

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 22 Декември 2019 06:34
  "Еврофутбол" също е плащал хазартни такси на по-ниска тарифа

  Отчет на дружеството, в което братя Найденови са партньори с Васил Божков и Кокалис, показва едва 23 млн. лв. такса при събрани над 520 млн. лв. залози. Проблемът с тезата на братя Найденови е, че заобикаляне на закона в търсене на по-изгодно облагане е прилагал и "Еврофутбол". А това е не само дружество, в което те са съдружници с Божков, а и че Боян Найденов е управител до юли 2019 г.

 • Неделя, 22 Декември 2019 06:34
  МнВР: България не е уведомявана от ОАE Васил Божков да е освобождаван от ареста

  "Посланик Богдан Коларов отправи спешно запитване към властите дали изнесената информация е вярна. Засега нищо не потвърждаваме", заявиха от МвНР. 

 • Неделя, 22 Декември 2019 06:34
  Радев подкрепи държавния монопол в лотарията

  Президентът Румен Радев е подписал указа за обнародването на промените в Закона за хазарта, с които се създава държавен монопол в лотарията с талончета за търкане. Указът вероятно ще бъде обнародван в следващия брой на Държавен вестник във вторник, съобщиха за „Сега” от прессекретариата на държавния глава.

  От влизането в сила на закона всички издадени лицензи извън тези на спортния тотализатор за организиране на лотарийни игри (с изключение на томбола, бинго, кено и техните разновидности), се прекратяват. От този момент провеждането на тези лотарийни игри е в нарушение на Закона за хазарта и подлежи на санкция. Занапред лотарията ще се организира само от държавно предприятие "Български спортен тотализатор", като то има 6-месечен срок да изпълни изискванията към обектите и персонала, които ще продават билетите. 

Оставете коментар