Сряда, 05 Август 2020

Неделя, 22 Декември 2019 06:34

След съобщението на Специализираната прокуратура, че разследва EFBET, сайтът на хазартната компания спря да работи цял ден

Efbet.com проработи едва преди броени минути, клиенти вече се оплакват, че им липсват акаунти и по брутален начин са им били блокирани сериозни суми пари

След като в петък Специализираната прокуратура съобщи, че започва разследване на дейността на хазартната марка Efbet, в събота най-изненадващо онлайн платформата им спря работа. В продължение на цял ден на сайта беше изписано, че тече "ОБНОВЯВАНЕ".

В същото време, след като платформата стартира буквално преди минути, поне визуално, не се вижда да има нещо обновено.

Дали зад всичко това действително се крият технически проблеми на компанията, или причините са други, тепърва предстои да разследват компетентните органи.

 

Същевременно Фейсбук група с името "А група срещу Efbet" първа съобщи за спирането на онлайн платформата на хазартната мафия. От групата предположиха, че това едва ли е случайно, не само защото никога досега не се е случвало, а и защото спецпрокуратурата съобщи, че започва разследване на компанията. 

 

Платформата на Efbet стартира отново преди броени минути (бел. ред. – в събота вечерта), като вече има сигнали от клиенти, че им липсват акаунтите или че те нямат достъп до тях. Възмутени потребители се оплакват още, че в един от най-силните спортни събития дни платформата на Efbet им е блокирала значителни финансови ресурси, като някои от тях силно се притесняват, че може би никога повече няма да видят парите си.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!!!

Източник: Wow-media.bg

 

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 22 Декември 2019 06:34
  Иван Гешев участва в работно съвещание на Специализирана прокуратура

  Обсъдени са били приоритетите в борбата с корупцията по високите етажи на властта

 • Неделя, 22 Декември 2019 06:34
  Само един свидетел срещу Божков за престъпното сдружение

  Цялото престъпно сдружение около обвиняемия Васил Божков, за което твърди прокуратурата, се крепи само на показанията на бившия му съдружник Цветомир Найденов.

  Това записа Апелативният спецсъд в определението, с което потвърди, че обвинената по делото секретарка на Божков - Йоана Чолакова, излиза от ареста срещу 30 хил. лв. гаранция, съобщи БНР. Определението на апелативния съд е окончателно.

  Чолакова е обвиняема по "първата" организирана престъпна група на Васил Божков - за пране на пари, невнесени такси, принуда на държавни служители и т.н. Затова и днес прокуратурата претендираше, че тежестта на обвинението е достатъчен аргумент тя да бъде в ареста, за да не влияе на свидетели и да не извърши нови престъпления. За нея Цветомир Найденов свидетелства, че била в "изключително близки, доверителни отношения" с шефа си, "организирала и ръководела част от неговите срещи" и дори имала достъп до всички помещения в "Нове АД холдинг", разказва "Клуб Z".

  Адвокатът й Владимир Манолов контрира, че всички твърдения на Найденов са в смисъл "чул съм", "известно ми е, че" - без никой да го пита откъде му е известно, откъде е чул нещата, които твърди.

  "Неговите твърдения са непроверени - никой не смее да му зададе контролни въпроси. Подобни са и разпитите на Бойко Борисов, Менда Стоянова и Владислав Горанов", каза адвокатът.

  "Това не са разпити, а монолози, в които те защитават себе си, не изтъкват факти. А прокуратурата не задава уточняващи въпроси, защото се страхува да не се срути конструкцията на обвинението", допълни той.

  Апелативният съд прие, че протестът на държавното обвинение срещу пускането на Чолакова под гаранция е напълно неоснователен и че за последните 4 месеца и половина с нищо не е надградено първоначалното обосновано предположение, че жената е член на организирана престъпна група на Божков.

 • Неделя, 22 Декември 2019 06:34
  Легализираха хазартния бизнес в Украйна

  Зали с игрални автомати може да бъдат отворени в хотели с три до пет звезди

Оставете коментар