Събота, 04 Април 2020

Вторник, 14 Януари 2020 09:44

Корнелия Нинова: Борисов сменя резервните гуми на автомобил, чиито двигател не работи!

Борисов сменя резервните гуми на автомобил, чиито двигател не работи! Предложените имена на мястото на Нено Димов са политически назначения, хора без експертиза

Това заяви в ефира на БТВ лидерът на БСП. Тя бе гост в предаването "Тази сутрин". Тя коментира спряганите за наследници на Нено Димов Емил Димитров - Ревизоро, Искрен Веселинов и Николай Кънчев.

Тя коментира очаквания по-късно днес коалиционен съвет на ГЕРБ и Обединени патриоти, на който трябва да се избере наследник на задържания Нено Димов.

Какво става с тези 400 язовира, които са в предаварийно състояние, къде са налетите 400 млн. лв., пита лидерът на БСП.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Отговорността е на премиера, обикновено "ударени" са все коалиционни партньори, не хора от ГЕРБ, обръща внимание тя.

За 10 години се обезличиха институциите в държавата - те са кръвоносната система на държавата. Борисов направи така, че всички проблеми се решаваха от него - отиваш при него и проблемът се решава, посочи лидерът на БСП в ефира на БТВ.

ГЕРБ не се научиха на нищо ново, освен да хвърлят вината на предишните. Така не се управлява държава. Стои Караниколов в Перник, какво прави там, попита тя за командирования лично от премиера Борисов министър на икономиката Емил Караниколов.

По повод на готвения от социалистите вот на недоверие, Нинова каза, че ще разговарят за подкрепа с всички парламентарно представени политически сили, които се определят за опозиция

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар