Събота, 25 Януари 2020
Вторник, 14 Януари 2020 09:44

Корнелия Нинова: Борисов сменя резервните гуми на автомобил, чиито двигател не работи!

Борисов сменя резервните гуми на автомобил, чиито двигател не работи! Предложените имена на мястото на Нено Димов са политически назначения, хора без експертиза

Това заяви в ефира на БТВ лидерът на БСП. Тя бе гост в предаването "Тази сутрин". Тя коментира спряганите за наследници на Нено Димов Емил Димитров - Ревизоро, Искрен Веселинов и Николай Кънчев.

Тя коментира очаквания по-късно днес коалиционен съвет на ГЕРБ и Обединени патриоти, на който трябва да се избере наследник на задържания Нено Димов.

Какво става с тези 400 язовира, които са в предаварийно състояние, къде са налетите 400 млн. лв., пита лидерът на БСП.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Отговорността е на премиера, обикновено "ударени" са все коалиционни партньори, не хора от ГЕРБ, обръща внимание тя.

За 10 години се обезличиха институциите в държавата - те са кръвоносната система на държавата. Борисов направи така, че всички проблеми се решаваха от него - отиваш при него и проблемът се решава, посочи лидерът на БСП в ефира на БТВ.

ГЕРБ не се научиха на нищо ново, освен да хвърлят вината на предишните. Така не се управлява държава. Стои Караниколов в Перник, какво прави там, попита тя за командирования лично от премиера Борисов министър на икономиката Емил Караниколов.

По повод на готвения от социалистите вот на недоверие, Нинова каза, че ще разговарят за подкрепа с всички парламентарно представени политически сили, които се определят за опозиция

 

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 14 Януари 2020 09:44
  Корнелия Нинова: Кризата не е природно бедствие, тя е управленско бедствие

  Лидерът на БСП припомни, че съществуват над 30 стратегии, закони и правилници за управление и развитие на водния сектор, сред които и Закон за водите и Закон за опазване на околната среда и водите, които си противоречат един на друг

 • Вторник, 14 Януари 2020 09:44
  Бойко Борисов: Феновете на Левски трябва да държат акциите на клуба

  Среща между премиера Бойко Борисов, спортния министър Красен Кралев и петима представители на феновете на ФК Левски започна малко преди 10 ч. тази сутрин. Премиерът Бойко Борисов разговаря с фенове на "Левски" заради опасенията им, че финансирането на футболния клуб от бизнесмена Васил Божков ще спре покрай мерките, които депутатите предприемат за регулирането на хазартния бизнес.

  Днешната среща на феновете на "Левски" с премиера е по тяхно желание, съобщи председателят на НПК на "Левски" Степан Хиндлиян след заседание на клуба с Васил Божков в сряда вечерта, но което безпрецедентно бяха поканени и медии, на чиито въпроси бизнесменът отговоряше.

  „Не сме тук, за да защитаваме корпоративни, частни интереси, лицензи и не ни интересува Закона за хазарта. Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с „Левски“, какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък“, заяви Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привържениците на Левски.

 • Вторник, 14 Януари 2020 09:44
  Светлана Шаренкова към Станишев: Сергей, не прави партията заложник на личния си интерес!

  Не е новина, че бившият председател на БСП Сергей Станишев има навика да назидава своята партия и живее със самочувствието, че неговите другари са длъжни вечно и на всяка цена да удовлетворяват личните му кариерни амбиции, както и че за него не важат партийните решения.

Оставете коментар