Събота, 11 Юли 2020

Вторник, 26 Май 2020 14:30

Бруталното изнасилване в Мездра потресе цяла България!

Заподозреният за брутално изнасилване в Мездра Венцислав Йоханов е бил приведен в следствения арест във Враца във вторник сутринта.

 

С постановление на наблюдаващия прокурор 22-годишният мъж е задържан за 72 часа, след което ще се иска от съда да бъде оставен за постоянно зад решетките.

В понеделник Мездра бе ужасена от вестта за брутално изнасилване, при което едва не беше убито момиче и само бързата намеса на спешните медици спасиха живота му. Цял ден в неделя полицията работи по тежкия криминален инцидент, предава „БулНюз“.

Пострадалото 15-годишно момиче е било освидетелствано от съдебен лекар. Детето все още е в болницата, където лекарите полагат усилия да бъде възстановенo след жестокото престъпление.

По неофициални данни, пострадалата е разказала пред разследващите, че първоначално е била заплашена от Венцислав Йоханов да отиде в апартамента му, където по-късно през нощта е била бита, душена и влачена из стаите от обезумелия мъж, след което брутално я изнасилил. Момичето е живяло известно време при майка си в Дубай, откъдето идва прякора й Дубайчето. Категорично е доказано, че не е била приятелка на изнасилвача.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

По все още непотвърдена информация, в момента заподозреният за тежкото престъпление е с условна присъда за опит за изнасилване, което ще има съществено влияние върху решението на съда.

Междувременно близки на Йоханов започнаха грозна кампания във Фейсбук, целяща неговото оневиняване. Според тях, той е бял ангел, който е кацнал на земята за да върши добро, но за тяхно съжаление прокурорите не са вярващи.

Брутално изнасилване потресе Мездра, много лоши новини за насилника...

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 26 Май 2020 14:30
  Един убит и 11 простреляни в Минеаполис

  Не са изяснени причините за стрелбата

 • Вторник, 26 Май 2020 14:30
  Отхвърлиха доброволните отряди на ВМРО

  Парламентът прие промени в Закона за МВР на второ четене, с които се създава нова дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“, предаде Агенция „Фокус“.

 • Вторник, 26 Май 2020 14:30
  Голямото завръщане на мутрите

  По улиците отново плъзнаха дебеловрати момчета, наемни биячи, които демонстрират пълно безочие и неуважение към държавата и закона. Вече нищо не ги спира, дори и извънредното положение. Те бият посред бял ден из цялата страна, унищожават сервизи на свидетели, палят дестилерии, събират дългове с оръжие, пише "Сега"

Оставете коментар