Събота, 11 Юли 2020

Петък, 16 Септември 2016 09:20

Майката на едното момиче, участвало в побоя над нейна връстничка: Тя не е агресивна

Родителите й признаха, че инцидентът е възникнал заради момче

През последните два дни една от най-обсъжданата тема е поредната агресия свързана с деца. В социалните мрежи се завъртя клип с две шестокласнички, който унижават и бият друго момиче. Видеото предизвика хиляди коментари в интернет и повдигна редица сериозни въпроси.

Една от майките на момичетата, участвали в гаврата със заснетия клип, отрича дъщеря й да е виновна.

„Не мога да ви кажа на какво се дължи това. По принцип не е агресивна, но явно приятелите й са такива", заяви жената пред Нова Тв. Тя твърди, че приятел на момичетата е снимал унижението.

"Дъщеря ми просто е била на мястото, но не е тя момичето, което бие и което кара другото да се съблича. Видяхме се с нея след това. Казва, че са се заплашвали една друга, даже не се познават с битото момиче, но и аз не знам на какво се дължи агресията", разказа майката и добави:

„Мисля, че става дума за момче и то за момче, което преди това е имало връзка с нея, а сега явно е с другото момиче. Те даже не са приятелки, но се запознали в някакво кафе и започнали да комуникират".

Майката на друго момиче, участвало в унижението, твърди, че на 15 септември детето й не е отишло на училище, защото го е страх и срам от случилото се. Момичето обаче живее при баща си, който отказа да коментира скандалния клип.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар