Вторник, 22 Септември 2020

Сряда, 28 Септември 2016 18:30

Жени Калканджиева към брадъра Алек Сандър: Ще те съсипя в съда

Тежък скандал между миската и модела във фейсбук, съобщава Nbox.bg

Тежък скандал избухна във фейсбук между Жени Калканджиева и брадъра Алек Сандър, съобщава Nbox.bg. След като моделът напусна шоуто, той избухна срещу бившата шестта в света, наричайки я тъпа, проста и продрусана.

Това предизвика реакцията на Калканджиева, която в същото време обяви, че скърби за смъртта на майка си Елена. Тя сподели видеото на брадъра като го остави без коментар.

От своя страна той написа:

„Жени, извиних ти се и махнах видео от интернета. Бях повлиян от напрежението в къщата и съжалявам за начина по който казах всичко това. Аз бях изненадан и отчаян, че ме унижи в национален ефир и ме нарече "от всякъде нереализиран" въпреки че бях към твоята агенция! Преди време ме рекламирахте като ваш топ модел (за моите заслуги в Америка) и дори пях на рождения ви ден преди две години в Син сити, вие ме поканихте. Съжалявам за езика, който използвах в това видео и съжалявам, че съм повлиян от някакви грозни глупости които се говореха в къщата”.

Това обаче не умилостиви бившата миска, която заплаши брадъра, че ще го съсипе в съда. Не го спаси дори твърдението, че някой друг в къщата е обвинил Калканджиева в използване на наркотици.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар