Сряда, 17 Октомври 2018
Понеделник, 12 Декември 2016 16:52

Радан Кънев върти изнервенo из Лозенец

Лидерът на ДСБ не може да си намери място за паркиране, видя Nbox

Лидерът на ДСБ Радан Кънев обикаля изнервено из столичния квартал "Лозенец", видя Nbox. Депутатът от Реформаторския блок дълго време въртеше с автомобила си по малките улички, сякаш не можеше да си намери място.

Кънев изглеждаше изнервен, като най-вероятно наум е плюл по ремонтите на кмета на София Йорданка Фандъкова.

Какво е известно, Радан Кънев неотдавна окончателно заяви, че ДСБ се отцепва от Реформаторския блок. Бившият министър на правосъдието Христо Иванов каза в предаването "Просто Диков" по BIT, че Кънев ще му е основен партньор в новата му партия.

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 12 Декември 2016 16:52
  Патриотите са дори по-големи кретени, отколкото бяхме ние в Реформаторския блок

  "На пръв поглед, "Обединените Патриоти" са просто кретени. Дори по-големи, отколкото бяхме ние от РБ през 2014/15г.". Така коментира във фейсбука си цирковете, които се разиграват във властта. "На първо място, шоуто на Волен и Валери свидетелства, че няма как конюнктурни коалиции да бъдат пълноценни участници във властта. При липса на единни органи, лидерство, модел за единно водене на преговори и в крайна сметка - единна организаця, могат да се получат гласове, да се виси в опозиция, но не и да се управлява и да се налага политика", написа Кънев.

  "Много добре ми е познато от РБ, просто е ясно за какво става дума. И няма значение, че твърде често Валери е прав, а Волен - както може да се очаква - изглежда да слугува на икономически и геополитически интереси. Всъщност и двамата (и тримата) са политически безпомощни, поради липсата на единна политическа сила зад гърба им", се казва още в поста на бившия председател на ДСБ.

  "На второ място, се потвърждава впечатлението, че ГЕРБ и Борисов са неспособни на конструктивно партньорство. Инстинктът да удушат най-близко стоящия не ги напуска и явно няма да ги напусне.
  Помните ли изявленията колко по-лесно се работи с ОП, отколкото с РБ? Вече звучат смешно... Първо им бях виновен аз, после целият РБ, после Валери, скоро и останалите. А през цялото време, вече 4 години, реалният партньор е ДПС. Отговорността за конструктивното партньорство е на силния партньор. А ГЕРБ нито искат, нито могат да я носят", коментира Радан Кънев.

 • Понеделник, 12 Декември 2016 16:52
  Виваком, ЧЕЗ и топлофикация върнаха елитния кв. "Лозенец" в каменната ера

  Пороят над София е най-малкият проблем на жителите в столичния квартал. Дори при Тодор Живков отстраняваха по-бързо авариите. Кисели диспечърки се карат на клиентите, които имат само ток и студена вода. 

 • Понеделник, 12 Декември 2016 16:52
  Грозната сграда на Диневи почти е готова, бизнесмените потрошиха тротоари и улици (Снимки)

  Братя Диневи закичиха билборд със снимка на Свети Влас на строежа си. Заради ремонтите, тротоарите и улиците в столичния квартал "Лозенец" са се превълнали в минно поле. Крайният срок е до края на годината, но майстори се шегуват, че едва ли ще успеят да го спазят.  

Оставете коментар