Сряда, 18 Юли 2018
Понеделник, 12 Декември 2016 16:52

Радан Кънев върти изнервенo из Лозенец

Лидерът на ДСБ не може да си намери място за паркиране, видя Nbox

Лидерът на ДСБ Радан Кънев обикаля изнервено из столичния квартал "Лозенец", видя Nbox. Депутатът от Реформаторския блок дълго време въртеше с автомобила си по малките улички, сякаш не можеше да си намери място.

Кънев изглеждаше изнервен, като най-вероятно наум е плюл по ремонтите на кмета на София Йорданка Фандъкова.

Какво е известно, Радан Кънев неотдавна окончателно заяви, че ДСБ се отцепва от Реформаторския блок. Бившият министър на правосъдието Христо Иванов каза в предаването "Просто Диков" по BIT, че Кънев ще му е основен партньор в новата му партия.

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 12 Декември 2016 16:52
  Виваком, ЧЕЗ и топлофикация върнаха елитния кв. "Лозенец" в каменната ера

  Пороят над София е най-малкият проблем на жителите в столичния квартал. Дори при Тодор Живков отстраняваха по-бързо авариите. Кисели диспечърки се карат на клиентите, които имат само ток и студена вода. 

 • Понеделник, 12 Декември 2016 16:52
  Грозната сграда на Диневи почти е готова, бизнесмените потрошиха тротоари и улици (Снимки)

  Братя Диневи закичиха билборд със снимка на Свети Влас на строежа си. Заради ремонтите, тротоарите и улиците в столичния квартал "Лозенец" са се превълнали в минно поле. Крайният срок е до края на годината, но майстори се шегуват, че едва ли ще успеят да го спазят.  

 • Понеделник, 12 Декември 2016 16:52
  Пълен абсурд: Нагъл търговец на череши си отвори пазар на бус лента в "Лозенец"

  Търговец на череши си направи импровизиран пазар на бус лентата точно преди спирката на 94, 102 и 67 пред Химическия факултет. В столичния квартал "Лозенец" започнаха да се шегуват, че по пътя към Студентския град младежите набиват череши и може автобусите да се превърнат в панаир - със захарен памук и семки. До черешовия бос и без това има магазинчета с дюнери и ядки. Снимката, която наш репортер направи, е от събота, в 17:45 часа. Същият импровизатор обаче бил на бус лентата и в петък, когато заради срещата между Балканите и Западна Европа беше кошмар в София и на въпросното място имаше задръства, за което вероятно и сергията е помогнала.

  След работния ден, от Семинарията до Хемус пешеходците изпреварваха автобус 94. Хитрият търговец изчаква чиновниците от НАП да приключат работния си ден и чак тогава отваря пазара. Припомняме, че на 5 минути на ул. "Крум Попов" се намира районното управление. Вместо от 4 РУ да се занимават с бабички, които продават цветя на тротоара, да обърнат внимание на наглеца, който едва ли е единственият в столицата. П.П. За справка, черешите струват 4 лева на килограм. Проста проверка показа, че на Женския пазар например вървяр по два лева. Наглият нарушител освен че не плаща данъци и предизвиква задръствания, продава и на двойни цени.  

Оставете коментар