Понеделник, 27 Януари 2020
Четвъртък, 06 Април 2017 19:08

Венци Стефанов: Марк Бата е на социалистическо угояване в България!

Президентът на Славия Венцислав Стефанов коментира работата на ментора на съдиите Марк Бата, а освен това даде своето мнение и за надраскания от фенове автобус на тима

Президентът на Славия Венцислав Стефанов даде доста интересна гледна точка пред Win7sport.com, като коментира работата на ментора на съдиите Марк Бата, а освен това даде своето мнение и за надраскания от фенове автобус на тима. 

Отборът на "белите" бе ощетен от рефера срещу Дунав Русе, след като съдията зачете нередовен гол на "драконите", но въпреки "секирата" той не пропусна да изчетка тима на противника, който в случая няма абсолютно никаква вина.

Първо обаче попитахме бизнесмена какво мисли за вандалската постъпка на фенове, най-вероятно на Лудогорец, които надраскаха рейса на "белите" с надпис "Венци е пе*ал*.

"Какво да ви кажа? Вандалска постъпка. Каквито са ръководителите ни, такива са и феновете ни. Просто нямам коментар. Простотията е навсякъде", коментира той.

"В този мач срещу Дунав ние бяхме ощетени, но вече сме свикнали. Тези, които свирят честно за нас, обикновено ги изритват. Режат ни във всеки един мач".

"Противникът ни, разбира се, няма абсолютно никаква вина. Мога да изразя само адмирациите си за Дунав, чийто тим е изключително коректен. Хората се стремят да работят добре според възможностите си и нещата им се получават. Коректни и честни хора, поздравления. За съжаление обаче една съдийска грешка ни коства победата".

"Вижте на какво дередже ни е само съдийството, просто позорно. Този Марк Бата ли е, какъв е там, какво прави?! При него нещата са още по-зле. Той направо е*а мамата на съдийството ни. Преди имахме ли съдии в Европа, които свириха в престижни мачове? Имахме! Нека сега той да отговори какво имаме. Искам също да попитам, дали синчетата на бивши съдии, щяха да са съдии в момента, ако не бяха бащите им. Апостолов и разни други. Айде стига... Каква е тази шуробаджанащина? Плащаме сумати пари на този "корифей в световното съдийство", а накрая при него нещата са много по-зле. Той направо си е на социалистическо угояване в България. Това е просто несериозно".

"Грешките стават ежедневие. Всички сме хора и всички грешим, но когато нещата в съдийството стават еднопосочни и се вижда как на някой отбор му се помага, а друг се ощетява постоянно, тогава аз лично се убеждавам, че става въпрос за една голяма тенденциозност. Няма кой да ме убеди в друго нещо. Пак ще го кажа, съдийството ни сякаш бе много по-добро преди този Марк Бата да дойде и да ни го "оправи". Това е моето мнение".

Оставете коментар