Сряда, 12 Август 2020

Събота, 06 Май 2017 10:42

Жельо Бойчев: Това е третото и най-слабо правителство на Борисов

На въпрос дали има нещо, по което БСП биха се разбрали с управляващите политикът посочи, че европредседателството, охраната на границите и демографската криза

Това е третото и най-слабо правителство на г-н Борисов. Уверяваха ни, че ще правят реформи, но всичко приключи трагично. Дори няма вече пленяваща идея, важно е да се изкара мандатът. Това каза Жельо Бойчев от БСП в предаването „Панорама“ по БНТ.

„Не го подкрепяме, защото по никакъв начин не споделяме политиката, която то отъждествява. Това правителство стъпи на едни приоритети за които се договаряше цял месец, това бе отстъпление от ангажиментите. Това е правителство на отмяната“. Според левия депутат ОП и ГЕРБ са предали избирателите си. „Ние ще бъдем много ясна алтернатива на политиката, която ще води това правителство“, увери Бойчев.

По повод критиките, че няма разбирателство в редиците на БСП, Бойчев каза: „БСП е нормална класическа партия, в която решенията се взимат единодушно“.

На въпрос дали има нещо, по което БСП биха се разбрали с управляващите политикът посочи, че европредседателството, охраната на границите и демографската криза.

Оставете коментар