Понеделник, 28 Септември 2020

Вторник, 25 Юли 2017 23:53

ПР-ът на БСП: Радеви не са герои от режисиран клип. Те са живи хора от живия живот на България!

Вижте какво още написа Бояна Бозаджиева

Искрено ме трогнаха критичните модни коментари за снимката на Радеви. Още повече на даваните (избирателно) примери с Обама.

Трябва ли да си припомняме скандала с кецовете Lanvin за 520 $ на Мишел, с които тя се появи на благотворително събитие?

При нас проблемът е защо Радеви изглеждат като живи хора от живия живот в България. Просто – защото това не е режисиран клип на фолкпевица, на която й пускат вентилатор, за да разпилее „небрежно” косите й.

Липсвали им стилисти? А дали е добър ПР в най-бедната страна на ЕС да плащаш за такава услуга? Сещам се за фризьора на Оланд с месечна заплата от 10 000 евро...Nice, a? Нужни им били добри пиари?

Слушах сутринта една дама, имаща се за такава. Тя обясни как не бива да се позволява селфи или снимка с телефон на такива личности. Представям си я как с мазна усмивка обяснява на двете деца, че не може да си направят непрофесионална, нережисирана, необработена снимка. Мило, нали?

Много ми е любопитно колко „професионални” снимки на т.нар. експерти са разместили програмата на сутрешен блок на една от най-гледаните телевизии? Какво казахте? Нула? Мерси.

Да, има рамки от правила, чието спазване ти осигуряват безпроблемност и комфорт. И добре, че ги има! Иначе коя ли щеше да е например Амандин Орор Люсил Дюпен, ако не ги беше счупила?

Текст: Бояна Бозаджиева, фейсбук

Оставете коментар