Четвъртък, 24 Май 2018
Вторник, 05 Септември 2017 10:30

6 дни без искане за откуп за отвлечения Адриан Златков

25-годишният мъж е отивал на работа, когато е бил отвлечен

Вече шест дни няма никаква информация, нито искане за откуп за отвлечения син на собственика на "Софтавто" - Адриан Златков.

25-годишният мъж е в неизвестност от миналата сряда, когато "Мерцедес"-ът му беше намерен изоставен на пътя край Герман, където семейството живее.

Основната версия, по която МВР работят, е отвличане. Междувременно край Панчарево бе открита опожарена "Шкода", за която се смята, че е ползвана, за да бъде отвлечен Адриан.

Досега криминалистите са проучили стотици договори за лизинг на коли и десетки от най-големите спорове за пари покрай продажбата на луксозни автомобили, съобщи "24 часа". Проверени са и алибитата на контингента от автокрадци в страната заради съмнения, че отвличането е дело на банда като "Наглите". Главният прокурор Сотир Цацаров обаче вече заяви по повод отвличането на Адриан Златков, че не мисли, че има възраждане на част от бандата похитители "Наглите".

Все още няма категорична насока по разследването въпреки пълното съдействие от страна на бащата Тони Златков. Нито той, нито синът му са ползвали охрана.

По неофициална информация основните версии, по които се работи, са интереси около бизнеса с коли или неуредени отношения с чужденци.

Оставете коментар