Петък, 22 Февруари 2019
Събота, 11 Ноември 2017 13:08

Шефът на АПИ всяка вечер в баровски ресторант в Бояна, Марешки всяка сутрин на детоксикация в Павлово

Единият обича печени свински плешки, другия смути от коприва, ечемична трева и зелена ябълка

Шефът на АПИ Дончо Атанасов е един от най-редовните посетители на ресторанта на хотел Casa Boyana в кв. Бояна, научи NBOX.BG.

Атанасов е почти всяка вечер в баровския ресторант, където редовно хапва със свои приятели и депутати от ГЕРБ. Той е приятел със собственика, който си скъсва шортите за да угоди на кулинарните вкусове на бившият депутат от БСП и видна фигура от кабинета на Жан Виденов.

Нека припомним, че по времето на Виденов настоящият бос на пътищата и любимец на премиера Бойко Борисов, бе член на медийната комисия в парламента, както и близък приятел на червената дамска емблема - клара Маринова.

Днес Атанасов освен, че редовно похапва гурме в хотел Casa Boyana е и в сложна ситуация покрай предстоящи строеж на магистрала в Креснеското дефиле, където голяма част от гражданството е против проекта на АПИ и правителството.

В същото време друг депутат от настоящия парламент, лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки, го е ударил на ултра здравословен живот.

Всяка сутрин Марешки е редовен посетител на Detox Center в кв. Павлово в София, научи отново NBOX.BG от свои агенти в махалата.

Лидерът на "Воля" паркира луксозното си Ауди 8 с регистрационен номер от четири осмици, точно в 8 часа сутринта, когато отваря врати Detox Center.

Клиниката, която е специализирана в измерване на костната плътност, отстраняване на целулит чрез липокавитация и кинезитерапия е любима на лекарствено-петролния бос от Варна. Не е ясно обаче, дали Марешки маха целулит или просто ходи там за да гълта на място хранителни добавки от типа на масло от ферментирал дроб на треска и колибиоген.

Предстои да разберем.

Оставете коментар