Четвъртък, 27 Февруари 2020

Събота, 02 Декември 2017 10:32

Адвокатът на Мартин Петров пред NBOX.BG: Ще съдим "Уникредит Булбанк" до край!

Лицето Ирина Аткова е част от банката, каза Тодор Табаков

"Още в началото на седмицата подадохме искова молба срещу "Уникредит Булбанк" и ще се борим за парите на Мартин Петров до край. Това каза пред NBOX.BG адвокатът на футболната ни легенда Тодор Табаков.

"Ние нямаме претенции към банкерката Ирина Аткова, а към самата банка, тъй като Аткова е просто част от финансовата институция", каза още Табаков. Той не разкри повече детайли, но подчерта, че Мартин Петров ще се бори за парите си докрай.

Нека припомним, че вчера бившата футболна звезда Мартин Петров коментира поредния скандал около себе си, разразил се, след като стана ясно, че от личните му банкови сметки са били неправомерно източени близо 4 милиона лева.

Появи се информация, че заподозряната банкерка Ирина Аткова, отговаряща за финансите на Петров, му е нещо повече от финансов служител, а имената им бяха свързани в любовна афера, продължила с години.

"Всичко има граници – възмути се Петров пред "Труд". – Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност. Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии", завърши футболистът.

Оставете коментар