Четвъртък, 27 Февруари 2020

Понеделник, 30 Октомври 2017 19:08

Египетско парти подготвя за Хелоуин Megami Club-Hotel Marinela

Mega Megami събитието The Dark Side of Ra ще се проведе в зала EFI на хотела

В нощта на Хелоуин Megami Club-Hotel Marinela ще предложи поредното грандиозно парти от Mega Megami събитията, които се провеждат в зала EFI на Hotel Marinela. Темата този път е The Dark Side of Ra, гост изпълнители са Анелия и Илиян, а гостите ще видят специалната програма на балет „Megami” и акробатик и въздушно шоу „Megami”. За да „оживеят“ страховитите легенди от египетската митология, домакините са подготвили ефектна сценография и костюми, както и 3D mapping.

Партитата през тази седмица ще пренесат мрачните египетски митове в Megami Club-Hotel Marinela. В четвъртък (2 ноември) гост изпълнител ще е Галена, в петък (3 ноември) – Тони Стораро, а в събота (4 ноември) ще е традиционното DJ парти.

През следващата седмица ще е премиерата на партито с кралска тематика Your Majesty. На 9 ноември гостите на Megami Club-Hotel Marinela ще бъдат забавлявани от Джена, на 10 ноември – от Азис, а на 11 ноември купонът ще е в ръцете на тримата резидънт диджеи на клуба.

Изминалата седмица пък доказа за пореден път, че Megami Club-Hotel Marinela е богинята на нощния живот в София. Steampunk партитата на 26 октомври (с гост Азис), 27 октомври (с гост Алисия) и 28 октомври (DJ парти) впечатлиха гостите на клуба с ретрофутуристична визия, сценография и костюми.

В партито със свои творби се включиха българските артисти от студио Looneytools и галерия-магазин Punto art bazaar.

Оставете коментар