Понеделник, 22 Октомври 2018
Понеделник, 18 Декември 2017 13:45

Простреляният е бивш полицейски служител, след това е започнал работа в НАП, уцелен е в движение от два куршума, съобщи Сотир Цацаров

Срещу мъжа е стреляно почти от упор обясни директорът на Столичната полиция старши комисар Ивайло Иванов

Служителят на НАП Ивайло Стаменов Цветков е бил причакан от нападателите си на метри от входа на детска градина в центъра на София.

Срещу мъжа е стреляно почти от упор. Това обясни пред „Хоризонт“ директорът на Столичната полиция старши комисар Ивайло Иванов.

Той допълни, че 43-годишният служител на Националната агенция по приходите не е криминално проявен. В момента състоянието му е тежко.

Полицията работи по абсолютно всички версии за стрелбата – от поръчково покушение до лични мотиви, обясниха още от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Два са изстрелите проникнали през стъклото на автомобила на служителя на НАП, съответно има и две наранявания, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Простреляният е бивш полицейски служител, след това е започнал работа в НАП и по това се работи.

Работи се по всички версии, добави главният прокурор. От СДВР съобщиха, че простреляният е ръководен служител на НАП.

Работи се по всички версии. Джипът е бил в движение, когато е стреляно по него. Служителят на НАП е бил сам в автомобила си и е пътувал за работа. От СДВР нямат информация да е бил заплашван.

Още не е приключил огледът.

Проверяват се всички камери в района и записите ще бъдат изгледани. Има няколко души свидетели на инцидента, които ще бъдат разпитани, добавиха още от СДВР. Районът още е отцепен от полицията. Очевидци са разказали, че са чули три изстрела.

Оставете коментар