Четвъртък, 02 Юли 2020

Събота, 17 Февруари 2018 10:34

Гражданите на Видин ще излязат на пореден протест днес

Някой отклони парите, които бяха предвидени за инфраструктура в Северозападна България и днес се оправдава, че пари няма

Гражданите на Видин ще излязат на пореден протест в събота /17 февруари/, защото искат да бъдат чути за строителството на пътя Видин-София и тунел под Петрохан.

Защото обещанията не са променили вида си, но до нищо полезно за региона не са довели.

Защото ако българското правителство има намерение да си изпълни задълженията към региона, то с Решение на Министерски съвет ще може да посочи конкретен график, етапи, срокове, финансиране и краен срок на строителството за целия път, не само за части от него. Това коментират от "Единни за промяна".

Защото някой отклони парите, които бяха предвидени за инфраструктура в Северозападна България и днес се оправдава, че пари няма. Защото всеки изказал се управляващ по темата „път до Видин“ сам си противоречи и то не веднъж!

Защото десетки медийни изявления заляха телевизионния екран, но никой не пое ангажимент за конкретно решение на Министерски съвет за целия път от Видин до София и за тунел под Петрохан.

Защото сигурността и безопасността на гражданите би трябвало да са приоритет за онези, които управляват държавата.

Защото бяхме търпеливи достатъчно и ако има поне малко почтеност в намеренията на правителството, ще вземат решение на МС и ще започнат да го изпълняват в цялост!, заявяват още от "Единни за промяна".

Вчера премиерът Бойко Борисов обеща от Мюнхен, че коридор № 4 ще го има.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар