Петък, 20 Септември 2019
Понеделник, 05 Март 2018 14:13

С тревога забелязвам, че у нас има все повече хора, които ухилено си тананикат Вагнер, докато зидат газовите си камери

"Онзи мангал от Пловдив е крадец, а какви са българите, които брутално ви ограбват през последните 28 години? Бизнесмени? Опортюнисти? Тарикати? Далавераджии? Патриоти или просто сладури?"

Така.
Чета следните крайно психопатски по мое мнение поцизии: който не трепе наред цигани е педал, педеренгул и така нататък хитрости.
Най-чест техен изразител са застаряващи домакини или млади напористи, в повечето случаи напълно неосъзнати неонацисти, както и няколко пенсионера от центъра на Мюнхен.
Сега.
Аз фашисти във виртулната си среда не искам. Едно време Хитлер така е трепал евреи и славяни. Турците пък българи и арменци. С песен на уста.
Оправдаването на насилието на етнически принцип си го носете вкъщи. И си тананикайте Вагнер, докато си чистите зъбите с ключодържателя под форма на малка свастика.
И още.
Аз съм българин. Не по-малко от всеки от вас. Аз ясно осъзнавам, че циганите са проблем, но подхода да ги стреляме по улицата, не е моя. Аз вярвам в държавата, сиреч, в реда и цивилизацията. Вярно е, че в момента тя е в трагикомична форма, но за това не са виновни циганите, а ние. Виновни са преди всичко точещи субсидираща олигофренска лига фенове на настоящото управление.
Освен това.
Нямам никаква потребност да бъда харесван по принцип. Имам потребност да знам кой съм. Нямам проблем да бъда педал във вашия свят, имам проблем да бъда мухльо в моя.
Но.
Искам да се знае. Че най-вероятно и аз на мястото на доктора от Пловдив щях да защитя семейството си. Може би дори по същия начин като него. В същото време обаче е отнет човешки живот. А това не е равнозначно на кражба. Ако беше, нямаше да съществува думичката справедливост.
Освен това уважаеми.
Онзи мангал от Пловдив е крадец, а какви са българите, които брутално ви ограбват през последните 28 години? Бизнесмени? Опортюнисти? Тарикати? Далавераджии? Патриоти или просто сладури?
Затова.
На вниманието на всички кандидат неонацисти - скъпи мои, почвайте да ме триете от листата си веднага. Въобще дори не ме мислете - директно ме блокирайте. Ако има проблем пишете на лични, аз сам ще го направя.
Бъдете здрави и щастливи!
И останете хора, щото иначе няма да сте нищо по различно от онези по които плюете.
Трий народе!

Васил Петев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 05 Март 2018 14:13
  В дом на тъга, расте единствено тъга

  Понеже от няколко дни част от публиката е в шумна истерия по случая с БНР, и кой - кого харесвал, като лице на “демокрацията и свободното слово”, та седнах и аз да помисля по темата за да установя само, че единственият журналист когото действително съм харесвал през годините, е Радина Червенкова - много ми беше секси бе! Нещо което далеч не мога да кажа, нито за Коритаров, нито за Патарински, нито за г-жа Беновска, нито дори за самия професор Стамен Стаменов - емблематичен водещ на емблематичното предаване “Дневници на уфолога” по СКАТ ТВ.

 • Понеделник, 05 Март 2018 14:13
  Дърева: Фашизмът се завърна в България

  Шаренкова: Обвинението в шпионаж е много тежко обвинение

 • Понеделник, 05 Март 2018 14:13
  Това е празник на много хора, които с живота си платиха за правото да бъдат мечтатели

  Александър Симов с емоционален пост във фейсбук по повод 9-ти септември

Оставете коментар