Събота, 26 Май 2018
Сряда, 28 Март 2018 12:47

Любка Качакова: Посланикът ни в Русия Бойко Коцев е сред най-опитните ни дипломати!

Някой трябва да обясни на г-жа Мей, че не може да отзоваваме дипломати, когато тя поиска

Бойко Коцев е сред най-опитните ни дипломати и аз наистина се надявам разумът и чувството за опазване на собствения ни национален интерес да надделеят над папагалското и първосигнално равняване по по-високите и по-силните. За които историята доказа, че не винаги са по-мъдрите и справедливи.
Някой трябва много ясно да заяви на г-жа Мей, че не можем да отзоваваме дипломати и да обвиняваме ,която и да е страна, без ясни и необорими доказателства. Това не може да бъде присъда, започваша с мей би така мей би онака...Австрийците по-умни ли са от нас ?!

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 28 Март 2018 12:47
  Илияна Йотова: Радев стана заложник на вътрешнопартийни страсти, иска да възкреси АЕЦ "Белене"

  Вицепрезидентът е на мнение, че държавният глава е станал заложник на ниски вътрешнопартийни страсти. Тя коментира посещението на Румен Радев в Русия.

 • Сряда, 28 Март 2018 12:47
  Путин и Макрон: Жалко за провалената среща между Тръмп и Ким

  Руският президент Владимир Путин каза, че Москва съжалява за отменянето на срещата на американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския лидер Ким Чен-ун.

  Той заяви това на обща пресконференция с френския президент Еманюел Макрон след срещата им в Санкт Петербург, предаде Reuters.

  Путин изрази надежда, че срещата Тръмп - Ким Чен-ун в крайна сметка ще се състои. "Всички ние разчитахме, че това ще бъде началото на освобождаване на Корейския полуостров от ядрено оръжие.

  "Надяваме се, че диалогът ще продължи и че срещата ще се състои", добави Путин.

 • Сряда, 28 Март 2018 12:47
  Руски журналисти: България променя курса си на Изток

  България променя своя курс по отношение на енергийните проекти, но и не само. Това пише в свой материал в.”Независимая Газета” след визитата в Москва на президента Румен Радев и в навечерието на посещението отново там на премиера Бойко Борисов.

Оставете коментар