Петък, 20 Юли 2018
Петък, 06 Април 2018 17:13

Петър Волгин: Борис Джонсън е нахален лъжец!

"Аз пък си мисля, че Джонсън трябва веднага да бъде "изтрит" от поста, който заема", написа още журналистът във фейсбук

Борис Джонсън най-нахално излъга, заявявайки в интервю, че от специализираната химическа лабораторя в Портър Даун са му потвърдили, че газът, отровил Скрипал, е произведен в Русия.

Сега служителите на британското външно трескаво трият постовете на шефа си по темата в социалните мрежи.

Аз пък си мисля, че Джонсън трябва веднага да бъде "изтрит" от поста, който заема.

Интересно ми е да чуя и мнението по този въпрос на българските "солидарни евроатлатници"

Петър Волгин, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 06 Април 2018 17:13
  Похапва ли Босия парчета месо през нощта или предпочита пържоли

  Нашият Васисуалий Лоханкин, а.к.а. Николай Колев-Босия дали през нощта похапва парчета месо като знаменития герой на Илф и Петров или предпочита пържоли? А сега сериозно- да правиш гладна стачка, да се палиш или да извършваш каквито и да било самовредителства в една съвременна държава е признак на тежка идиотия или на класическо службогонство.

  Днес можеш да пишеш и говориш всичко, да призоваваш за каквото и да било и нищо лошо няма да ти се случи. Даже може и да те наградят. Гладната стачка има смисъл само в едно несвободно общество, когато нямаш никакво друго средство да бъдеш чут. Да гладуваш днес е добре за здравето, но в никакъв случай не може да бъде политическа позиция.

  Петър Волгин, фейсбук

 • Петък, 06 Април 2018 17:13
  Калина Андролова пред BIG5: Сп. A-specto повече няма да излиза. Издателите у нас строят медийни палатки, които след това прибират

  Главният редактор на списание A-spekto Калина Андролова заяви пред BIG5, че медията вече няма да излиза на пазара. Сайтът също няма да бъде поддържан. "Никой не очакваше, защото нямахме финансови затруднения и заплатите ни се даваха навреме. Издателят просто ни каза, че няма повече да поддържа медията", обясни Андролова. 

  Той е загатнал, че има вероятност марката да бъде продадена на чужда фирма, която да продължи живота на A-specto, но засега нищо не е сигурно. Журналистката се ядосва, че е напуснала L'Europeo с идеята, че списание A-specto няма да се окаже поредната "палатка", която се опъва и след това се вдига на медийния пазар. Решена е да се опита да направи своя медия и да изгради по-дългосрочен проект.

 • Петък, 06 Април 2018 17:13
  Петър Волгин: Вече може “македонското мишле” бързичко да бъде прието в НАТО

  Разбира се, че на никого в Брюксел или Вашингтон не му пука за "светлите перспективи", които еврочленството разкрива пред новонаречената Северна Македония.

  Марката "ЕС" в случая е само сиренцето, което трябва да послужи, за да може макендонското мишле да бъде вкаранато по-бързичко в НАТО. Това е истинската цел на мероприятието - още една балканска държава в Северноатлантическия пакт, още една стъпка напред в настъплението срещу Русия. А колкото повече НАТО настъпва към руските граници, толкова повече бие тревога по повод "агресивната и експанзионистична руска политика". Ще речеш, че руските войски отново са пред Берлин. Непостижими са дълбините на евроатлантическата експертиза...

  Автор: Петър Волгин, фейсбук

Оставете коментар