Четвъртък, 24 Януари 2019
Понеделник, 28 Май 2018 13:40

bTV: В Созопол вчера температурата е била 2324 градуса!

Защо медията разпространява фалшиви новини?! Кметът Панайот Рейзи знае ли?!

Обедната метеорологична прогноза на bTV от вчера, докара пот и масови изгаряния по челата и мозъчните кори на хиляди българи, след като частната телевизия съобщи, че днес температурата в Созопол ще бъде 2324 градуса!

Това ясно се вижда от снимката на която Христина Балинска показва температурните амплитуди през вчерашния ден.

Новината естествено докара паника сред жителите на района между Малко Търново и Бургас, които поискаха 73 хладилни камиона помощ, от кметовете на близките общини.

Защо обаче медията разпространява подобни фалшиви новини, най-вероятно предстои да разберем от следващото интервю на Антон Хекимян с Цветан Цветанов.

Въпрос на BIG5: От БАН да обяснят катаклизмите и защо при 2324 градуса, температурата на морската вода е само 21? Как се получава подобен феномен? 

Nbox.bg

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 28 Май 2018 13:40
  Офшорки от Белиз и масонски шеф ще строят до Шофьорския плаж в Созопол

  Вижте поредното скандално разследване на сайта „Биволъ“

 • Понеделник, 28 Май 2018 13:40
  Цветанов разясни какво искал да каже Борисов

  ГЕРБ има потенциал да спечели 7 места за евродепутати, заяви вторият човек в управляващата партия

 • Понеделник, 28 Май 2018 13:40
  Борисов стяга редиците на ГЕРБ за изборите и се накара на актива! Цветанов: ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи!

  Управляващата партия провежда Националната предизборна среща в НДК. В нея участват близо 2000 души, народни представители, министри, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства, кметове и общински съветници. Бойко Борисов предупреди първия ешелон на партията: Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя!

  Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на управляващата партия Цветан Цветанов откри националната предизборна среща на партията в НДК, акцентирайки в словото си повече на местните избори наесен, отколкото на европейските в края на май.

  "Започваме подготовка за европейските избори, но основният акцент е подготовката ни за местните избори. Убеден съм, че европейските избори и победата, която ще постигнем на тях, ще ни дадат тласък за местния вот", каза Цветанов.

  „ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи! За ГЕРБ втори в предизборна надпревара не трябва да чува никого, за ГЕРБ няма второ място. ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер като премиера Бойко Борисов”, заяви убедено Цветанов.

Оставете коментар