Сряда, 20 Юни 2018
Понеделник, 28 Май 2018 13:40

bTV: В Созопол вчера температурата е била 2324 градуса!

Защо медията разпространява фалшиви новини?! Кметът Панайот Рейзи знае ли?!

Обедната метеорологична прогноза на bTV от вчера, докара пот и масови изгаряния по челата и мозъчните кори на хиляди българи, след като частната телевизия съобщи, че днес температурата в Созопол ще бъде 2324 градуса!

Това ясно се вижда от снимката на която Христина Балинска показва температурните амплитуди през вчерашния ден.

Новината естествено докара паника сред жителите на района между Малко Търново и Бургас, които поискаха 73 хладилни камиона помощ, от кметовете на близките общини.

Защо обаче медията разпространява подобни фалшиви новини, най-вероятно предстои да разберем от следващото интервю на Антон Хекимян с Цветан Цветанов.

Въпрос на BIG5: От БАН да обяснят катаклизмите и защо при 2324 градуса, температурата на морската вода е само 21? Как се получава подобен феномен? 

Nbox.bg

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 28 Май 2018 13:40
  Гавра! Веско Маринов пя на министерска инициативи за деца (Видео)

  Тормозят хлапетата с музиката на бабите им. "Свършиха певците. Вече няма кого друг да поканим!", гневят се родители. 

 • Понеделник, 28 Май 2018 13:40
  Сашо Диков към Цветанов и Сидеров: Правите селски номера! Не аз, а депутатките ви ходят по анцузи в парламента!

  На пресконференция в кулоарите на Народното събрание депутати от ГЕРБ и Обединените патриоти бяха бесни на колегите си от БСП. Социалистите днес саботираха заседанието и го оставиха го без кворум, а Цвета Караянчева, по предложение на Вежди Рашидов, отмени и редовния петъчен парламентарен контрол. 

  В кулоарите д-р Даниела Дариткова, Цветан Цветанов, Данаил Кирилов и Волен Сидеров бяха бесни на колегите си, които провалиха работния ден, защото бяха вкарани извънредни точки. След това част от репортерите си зададоха въпросите към четиримата народни представители. Дойде ред и на Сашо Диков. Цветан Цветанов обаче го поряза и каза, че импровизираната пресконференция приключва. "Не се измъквай, не с тези номера!", ядоса се Диков.

  Волен Сидеров веднага скочи да брани дясната ръка на Бойко Борисов. "Г-н Диков, погледни се! Ти дори не си дошъл с подходящо облекло. Облякъл си се с анцуг!". Журналистът контрира, че е видял в пленарната зала депутатка на патриотите, която била облечена по подобен начин, но на нея не ѝ се правят забележки. Той нарече "селски номера" поведението на атакиста.      

 • Понеделник, 28 Май 2018 13:40
  Вижте какво подариха от ГЕРБ на премиера

  Цветанов събра по 250 лева на калпак от депутатите, Борисов отново ги дарява, за да лъсне имиджа на партията си и да я представи като филантропска.  

  Знаете, че има традиция да събираме средства по повод рождения ден на нашия лидер Бойко Борисов. Той решава какво да прави с тях.

  Това обяви на пресконференция в парламента председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. "Тази година събрахме 20 000 лева. Премиерът, явно след посещението си на Божи гроб, реши да дари тези пари за църква и джамия. 10 000 лева ще бъдат дарени за дострояването на църквата в град Бяла, Русенско. Другите 10 000 лева ще бъдат дарени за ремонт на джамията в село Подайва, Исперихско. Трябва да имаме солидарност и съпричастнот към българските общности в цялата страна, без значение на раса и религия. Много хора са изказвали мнението и са плашили, че ГЕРБ като дойде на власт ще руши джамии. Това не е така. И сега го доказваме", категоричен беше Цветанов.

  На пресконференцията присъстваха представители от град Бяла и село Подайва, които изказаха своите благодарности към ПП ГЕРБ.

Оставете коментар