Сряда, 20 Юни 2018
Петък, 08 Юни 2018 11:44

Слави реши окончателно – ще прави партия!

Политически наблюдатели припомнят, че още през лятото на 2017 г. Слави беше решил да създаде партия, която той и сценаристите му лансират от няколко години насам

Енергията и обществените очаквания към тв водещия трябва да бъдат трансформирани в политически проект, който да се яви на парламентарни избори, да влезе в Народното събрание и там да се опита да реализира политическите си цели.

Шоуменът Слави Трифонов вече е решил окончателно да прави партия. Решението за създаването на новата политическа формация е било взето категорично в последните дни, когато почти ежедневно темата е била обсъждана от екипа на „Шоуто на Слави“, научи Епицентър.бг.

На разговорите е било отчетено, че енергията и обществените очаквания към тв водещия трябва да бъдат трансформирани в политически проект, който да се яви на парламентарни избори, да влезе в Народното събрание и там да се опита да реализира политическите си цели.

Политически наблюдатели припомнят, че още през лятото на 2017 г. Слави беше решил да създаде партия, която той и сценаристите му лансират от няколко години насам. Тогава той написап писмо до медиите, в което обяви, че ще събира "хора, които да управляват страната". Обещаваше да ги намери, да ги представи, а хората сами да решат дали те са достойни да заместят сегашната политическа класа. Според него сегашните управници демонстрират некомпетентност и арогантност.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 08 Юни 2018 11:44
  Убиха трима депутати от партията на Ердоган

  Нападението е било извършено в град Суруч, където членовете на ПСР участвали в дейности от предизборната кампания

 • Петък, 08 Юни 2018 11:44
  БТВ отсвири концерта на Слави в Лондон

  Конкурентата BGonAIR направи реклама на Трифонов. 

 • Петък, 08 Юни 2018 11:44
  Прави ли си Слави пиар на гърба на болни деца? Ще се превърне ли в новия Марешки?

  В социалните мрежи възникна спор по повод пресконференцията в БТА на Слави Трифонов. Водещият обяви, че дарява парите от концерта в Лондон за деца с увреждания. Сумата според различни източници ще е между 2 и 4 млн. лева. Във фейсбук се води война - дали това не е пиарски ход, или инициаторът на референдума е филантроп. Според някои от коментаторите, той е помогнал на много хора. Други обаче подозират, че акцията му е пореден пиар ход, с който се насочва към политиката.

Оставете коментар