Събота, 15 Декември 2018
Петък, 27 Юли 2018 06:53

Бареков: Атанас Чобанов от Биволъ ме псува пред публика! Съжалявам, че не го набих!

За това се оплака лично евродепутатът във фейсбук. Вижте, какво още написа Бареков на страницата си. Кой прав, кой крив, решавайте сами:

Съжалявам много, ако разочаровам приятели, но преди час предложих на лицето, приличащо отчайващо на Атанас Чобановь от Биволь, да излезе като мъж и да се разбере с мен, вместо да ме обижда шумно в присъствието на куп свидетели в ресторант край околовръстното на столицата.

Бях на вечеря с приятеля ми Роман Василев. На съседната маса това лице, в компанията на две “каки”, започна да ме обижда с най-цинични думи.

Преди това е записвал разговора ми.

Платих сметката и напуснахме ресторанта незабавно. Като джентълмени постъпихме. Но! Съжалявам, че не го набих. Той самият предложи и ме приканваше кресливо да го направя, но поиска да е насред ресторанта, за да направим цирк “ала Патреоти” и реклама на “жертвата”.

Преди година в един магазин наблизо същото лице ме обиди със същите думи, докато пазаруваше бутилки ракия, но след обидите успя да избяга с една бутилка под мишница.

Подобни либералпсихари, пияници, джендъри и гниди напълно оправдават мнението ми, че сме прост народ, след като подобни индивиди определят общественото мнение... Жалко, но факт.

Срещна ли го пак, това ще е последният ни приятелски разговор. Индивиди като тези прости и некадърни соросоиди живеят само за скандала.

Въпрос: Защо обществото се вързва на техните селски номера, които са обида за трезвия интелект?

Николай Бареков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 27 Юли 2018 06:53
  Николай Бареков: Бяхме на метри от стрелбата, а българските медии се интересуваха дали депутатите в ЕП са нахранени

  Какъв консерватор е Москов с фалшивите ваксини за децата и Валери Симеонов с обидите към майките, реторично пита евродепутатът

 • Петък, 27 Юли 2018 06:53
  „Презареди България“ с окончателно решение дали ще се явява на евроизборите

  Това стана по време на провело се днес заседание в Страсбург

 • Петък, 27 Юли 2018 06:53
  Николай Бареков от Страсбург: Ранен е италиански евродепутат

  Кой да повярва!? Само минути след като бяхме тук, в центъра на Страсбург на Коледния базар с колеги от Европарламента, стана зловещ атентат! Десетки ранени след стрелба, написа евродепутатът Николай Бареков от мястото на инцидента.

  Ето още какво написа той:

  Беше пълно с весели хора, деца, семейства, християни, празнуващи предколедните дни преди Рождество. Купих подаръци за децата, миришеше на канела, сладки и греяно вино и точно зад гърба ни става този ужас.... само минути след като се върнахме в сградата на парламента.

  Разбирам, че е ранен колега евродепутат от Италия. Ужасяващо.

  Беше въпрос на време. Използват струпването на хора, на парламент, на най-светлия християнски празник...Нека горят в Ада!

  Съболезнования за жертвите, дано ранените се възстановят успешно.

  Точно зад гърба ми на селфито ми с елхата стана и атентата. Бяхме там часове и миг преди да се случи.

  Атентаторът е избягал. Мерките за сигурност бяха повърхностни. Слава Богу, поне превозни средства не допускаха. Сега всичко е блокирано.

  Европарламентът е затворен неясно докога. Хората са пленници вътре.

  Били са няколко атентатори и всички са избягали.

  Инструкциите са никой да не излиза оттам, където е в момента.

  Засега има двама убити и 11 ранени. Единият убит е атентатор.

  Снимка на Nikolay Barekov.

  Снимка на Nikolay Barekov.

Оставете коментар