Събота, 23 Февруари 2019
Понеделник, 30 Юли 2018 06:22

Мартин Карбовски: Господин Филип Димитров, вие гей ли сте?

Вижте директните въпроси на журналиста към един политически активист от времето на поголовния грабеж

Писна ми от евфемизми. И намеци. Имам право да питам официално: господин Филип Димитров, вие гей ли сте?

Ако сте - поздравявам ви. Но ако позицията ви на гей изкривява преценката при гласуването ви за Istanbul convention - ние, хората, трябва да знаем вашето предопределение, което е във връзка с решението ви.

Искаме да знаем кой сте, за да очакваме логични на социалната ви позиция действия при решаването на отговорни политически въпроси.

Ако пазите тайни за личния си живот, които предопределят политически решения- какъв политик, съдия и фигурант сте въобще?!

Другото е свинщина и зависимост. Не е честно да не казвате какви сте. А да ни карате да мислим във вашата посока.

Мартин Карбовски, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 30 Юли 2018 06:22
  Министерството на образованието поиска от Европейската комисия редакция на анкетата, в която има и „друг“ пол

  От Комисията определиха твърденията, че се проповядва джендър-идеология чрез теста като неверни.

  Министерството на образованието и науката отправи искане в писмо до Европейската комисия за редакция на анкетата към платформата за дигитална оценка на училищата SELFIE.

  В анкетата, еднаква за всички страни-членки на Евросъюза, учениците над 9 годишна възраст трябва да отбележат и пола си, като опциите за отговор са 4 – „момче“, „момиче“, „друго“ и „предпочитам да не казвам“.

  Настояването на министерството е от въпроса за определяне на пола на участниците да отпадне опцията „друго“ или да бъде премахнат целият въпрос, защото в сегашния вариант той е неприемлив, посочват от МОН.

  Опцията за отговор „друго“ в анкетата, която противоречи на българското законодателство, предизвика разнопосочни коментари у нас.

  Оказа се, че към този момент ученици от 900 училища вече са попълнили анкетата, жалби от учебните заведения няма, има единствено един сигнал на родител до медиите, посочи просветният министър Красимир Вълчев вчера.

 • Понеделник, 30 Юли 2018 06:22
  Анкета на ЕК вкара третия пол в училищата

  Децата трябва да посочат пола си: "момиче", "момче", "друго"

 • Понеделник, 30 Юли 2018 06:22
  Бареков: Джамбазки два пъти излъга избирателите ми! Кога ще върне парите, които незаслужено прибра от Брюксел?

  Пеперудата Ангел Дамбазки, която обикаля ТВ студиата, си говори заучените фрази, но не казва най-важните неща, а баджак журналистите не смеят да го попитат, пише в своя позиция евродепутатът, напомняйки с чии гласове Джамбазки е в Европарламента

Оставете коментар