Сряда, 20 Март 2019
Вторник, 31 Юли 2018 19:26

Симеонов щял да скочи от бургаския мост, ако държавата загуби делото за лифта на Банско

"Ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя", заявява вицепремиерът пред в. "Сега"

Държавата да обжалва решението на тричленния състав на Върховния административен съд, който отмени решението на кабинета за разширяване на ски лифта на Банско. Това ще предложи на заседанието на кабинета другата седмица вицепремиерът Валери Симеонов.

"Трябва да има последователност в поведението на всеки индивид и на всеки орган. Министерски съвет има решение за приоритетно подпомагане на изграждането на втори лифт. Така че задължително трябва да обжалваме", казва пред "Сега" Симеонов, който миналата седмица беше обвинен от лидера на "Атака" Волен Сидеров, че провежда кампания в спасяване на "редник Цеко".

"Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя.", цитира в. "Сега" Симеонов в отговор на въпрос какви ще бъдат действията на кабинета, ако и следващата инстанция потвърди решението на тричленния състав на ВАС.

Вицепремиерът казва пред медията, че не вижда логика правителството да търси среща с представители на природозащитните организации, които протестираха месеци заради решението на кабинета, защото проблемът бил със съдебно решение, а не с природозащитниците.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар