Петък, 20 Септември 2019
Неделя, 11 Ноември 2018 12:02

Стоян Мирчев: Държавата колабира, ще има предсрочни избори

Дневният ред на днешния пленум на БСП ще включи алтернативния бюджет за следващата година.

Предсрочни избори ще има със сигурност, тъй като самите държавни системи започват да колабират и точно тези скандали показват това. Виждате, че протестите са ежедневни и то има по няколко протеста на ден", коментира пред Нова ТВ депутатът от БСП Стоян Мирчев.

Преди пленума на партията той обясни, че дневният ред ще включи алтернативния бюджет за следващата година. "На какво трябва да отговарят кандидатите ни за евроизборите, защото реално там трябва да покажем, чрез нашите кандидати, истинската алтернатива на управлението на ГЕРБ и трябва да изберем подходящите личности, които ще представляват държавата", обясни Мирчев.

Официалният дневен ред предвижда теми като алтернативния бюджет на левите за догодина, следващият партиен конгрес и подготовката за евроизборите. Неофициално се очаква вътрешнопартийната опозиция да атакува лидера Корнелия Нинова.

Депутатът от БСП Стоян Мирчев обясни още, че при провеждането на пленумите в партията, винаги има спорове и дебати. "Точно затова ние се превръщаме в алтернатива, защото в тези спорове се ражда истината и тези решения, чрез които ние можем да видим държавата такава, каквато искаме да бъде", добави той.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар