Понеделник, 27 Май 2019
Сряда, 28 Ноември 2018 09:27

Слугинажът на управниците ни доведе дотам, да клечим пред Ердоган да ни пусне газ!

 „Този бюджет не гарантира икономическо развитие на България и прилича на безпилотно летене”, отсече Румен Гечев

 

"Противно на интересите на българския народ губим милиарди. Защо само българската държава да не може да участва в ядрен проект? Всички други си защитават икономическите интереси, за разлика от нас“.

„В България бюджетът са приема по един удивителен начин. Правителството го внесе в последния възможен ден и го претупа за 4 дни. Той се хвърли в последния момент. Не е нормално да стоим до малките часове, докато другите народи си приемат бюджетите спокойно”.

Това каза депутатът от БСП Румен Гечев в ефира на bTV.

„Шокираща практика е да се предлагат промени в ДОО накрая. Този бюджет не гарантира икономическо развитие на България и прилича на безпилотно летене. В него не се стимулира растежа на икономиката“, подчерта той.

Гечев не спести критики и към проекта „Белене“: „Може да се окажем в ситуация нашият премиер да изпрати поздравителна телеграма за новата атомна централа на Турция”.

„Слугинажът на българските управници доведе до това да клечим пред турското правителство, за да ни пусне газ. Противно на интересите на българския народ губим милиарди. Защо само българската държава да не може да участва в ядрен проект? Всички други си защитават икономическите интереси, за разлика от нас“.

 nbox.bg

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар