Понеделник, 17 Юни 2019
Сряда, 20 Март 2019 11:32

Лиляна Павлова пак ще депутатства... До евроизборите?

Носи се упорит слух, че именно тя ще оглави листата на ГЕРБ за евровота

Заради работата си като многоръкия Шива в името на каузата ГЕРБ и заради широкия спектър на компетенциите си, едва завърнала се в парламента, Лиляна Павлова туткси бе избрана за член на две парламентарни комиси

След като остана без министерство, което да командва, тъй като ведомството й за бг председателството на ЕС бе закрито преди време, тя чинно ще изчаква по-добри времена в пленарната зала.

Тя е припозната от съпартийците си като специалист в различни области – от финанси и мениджмънт през регионално строителство, благоустроство, та до сложни евроказуси.

Оказва се обаче, че нейните възможности не се изчерпват дотук, а социалната политика и правото няма да й си опрат, поради което и бе избрана в правната комисия и в комисията по труда, социалната и демографската политика.

В политическите среди упорито се носи мълвата, че именно Лиляна Павлова може да оглави евролистта на ГЕРБ, или поне да получи със сигурност избираемо място в списъка на кандидатите за евродепутати.

А като сравним заплатата на бедния бг парламентарист с този на европейския, а също качеството на живота в София и Брюксел, може да направим обосновано предположение, че бъдещото й амплоа на евродепутат е вид възнаграждение от ГЕРБ за вярната й партийна служба през последните години.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар