Понеделник, 17 Юни 2019
Понеделник, 25 Март 2019 18:02

Най-доброто за всички от ОП е да играем заедно на изборите, смята Александър Сиди

Не водим разговори с "Воля”, защото нямаме допирни точки с тях, обяви още той

Ще бъдем заедно за евроизборите със сигурност. Всички от "Обединени патриоти”  ще бъдем в една и съща бюлетина. Дали ще бъдем под един и същи номер, ще разберем по-натам. Казвам го с ирония. Дали ще сме в една и съща листа, още не знам, каза в предаването "Всичко коз” по Канал3, депутатът от ВМРО, Александър Сиди.

Това, което ние казваме, е, че най-доброто за нас е да играем заедно на изборите. Дали ще се случи, продължава да бъде въпросителна. Ние няма да правим разцепление в коалицията. Или играем трите заедно, или играем по отделно. Да се разбираме отделно с "Атака”, или отделно с НСФБ за нас е грешно и ще взриви коалицията. Виждаме и на самите коалиционни съвети, че идват или едните, или другите, а за нас това не е правилно. Не е пътят да изберем една от двете партии. ГЕРБ са отделен политически субект, в друго политическо семейство и ние нямаме никаква цел да играем заедно на тези избори. ЕНП са част от това статукво, което не харесваме в Европа. Със сигурност в семейството на консерваторите, ние сме противници., каза още той.

Ние конкретно не водим разговори с "Воля”, защото нямаме допирни точки с тях. Не мога да коментирам техните действия. За съжаление усещането в обществото остава, че има нарушен морал, категоричен беше Сиди.

В ляво имаме тежка драма за двама бивши близки в живота хора, които по някаква причина са си разделили пътищата и сега делят листата на БСП. В дясно пък имаме семеен скандал за имоти- тоест пак в къщите на хората и ние оставаме единствените трезво мислещите на терена, но пък продължаваме на сме разединени. Това даваме на българското общество. Разбирам защо хората не харесват политиците, аз също не бих, на тяхно място, каза депутатът от ВМРО.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 25 Март 2019 18:02
  ВМРО иска преразглеждане на коалиционното споразумение за управлението

  ВМРО ще поиска преглед на споразумението, по което работи управляващата коалиция, заяви пред БНР Искрен Веселинов, заместник-председател на партията и на парламентарната група „Обединени патриоти“.

  „Смятам, че това е нормално. Ние сме по средата на мандата и ако нещо не върви, трябва да заявим, че не върви и да търсим решение на проблемите. Това е първото, което трябва да се направи и всичко оттам насетне ще последва естествено“, каза той в интервю за предаването „Неделя 150“ на програма „Хоризонт“.

  Веселинов определи като „логичен“ резултата на ВМРО на европейските избори, „като резултат от работата, която партията свърши в парламента и управлението“. „Тръгнахме без тревога към тези избори“, каза още той.

  Причината за съществуването на формата „Обединени патриоти“ беше да се извади ДПС от властта.

 • Понеделник, 25 Март 2019 18:02
  Александър Сиди: Оттук нататък ще гледаме с високо вдигната глава

  Това е най-сериозният успех на ВМРО, заяви той

 • Понеделник, 25 Март 2019 18:02
  Веселинов от ВМРО: ГЕРБ = БСП (в друг вариант БКП = БСП + ГЕРБ)

  На тези избори не е важно кой ще е първи, а кой ще е трети! Ако ВМРО и Джамбазки вземат третото място от ДПС (делят ни 2 процента), България ще получи нов шанс – не за революция, но за добра промяна.

  Тези думи качи на профила си във Фейсбук заместник-председателят на ВМРО и на ПГ на „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов.

  ГЕРБ = БСП (в друг вариант БКП = БСП + ГЕРБ), допълва още той и пояснява, че не само на европейски терен двете партии са част от „семейства“, които заедно управляват ЕС и заедно го превърнаха в ад заради ултра-либерални утопии с присъщата им джендър идеология и мултикултурализъм.

  Ето и пълният текст на Веселинов във Фейсбук:

  ДОБРИЯТ ПАТРИОТИЗЪМ ЩЕ ПОБЕДИ!

  На тези избори не е важно кой ще е първи, а кой ще е трети!

  ГЕРБ = БСП (в друг вариант БКП = БСП + ГЕРБ). Не само на европейски терен двете партии са част от „семейства“, които заедно управляват ЕС и заедно го превърнаха в ад заради ултра-либерални утопии с присъщата им джендър идеология и мултикултурализъм. И тук, в България е същото – двете партии се интересуват само от властта и облагите, свързани с нея. Готови са да я платят с всичко. Виждаме, че не само роднините на Карадъйъ, но и техните кучета и котки са се сдобили с къщи за гости в Борино, а тогава той е бил само секретар на ДПС – втори ешелон човек. Хранили са го неуморно и БСП и ГЕРБ в периода 2007-2013.

  Тоест, балансьорът задава посоката, не „големия батко“. И ДПС винаги задава посока за корупция, морално разложение и разруха на нацията в полза на псевдо-малцинства. ВМРО като патриотична формация задава посока за силна държава, повишаване на доходи и интеграция на циганите чрез приучаване към образование, труд и спазване на законите. Така третото място се оказва по-важно от първото.

  Впрочем, затова цялото задкулисие е впрегнато в негативна кампания срещу ВМРО и Ангел Джамбазки. Първо, защото те трасират единствената алтернатива на НОРМАЛНОСТТА в ЕС, верен на християнски и национални ценности и второ, защото мафията ДПС ще продължи да гледа властта през крив макарон. Впрочем ВМРО поиска всяка партия да заяви, че ще пречи на Турция да стане член на ЕС, защото това би погубило България, но никой не откликна. Марешки, защото е обещал да вкара човек на Ердоган в ЕП (Орхан Исмаилов), а другите – защото са заложници на ДПС. Момчета и момичета, мислете с главите си!

  Тези избори са важни!

  Ако ВМРО и Джамбазки вземат третото място от ДПС (делят ни 2 процента), България ще получи нов шанс – не за революция, но за добра промяна.

  А на парламентарните избори ще щурмуваме по-предна позиция, защото Родината няма много време за експерименти.

Оставете коментар