Неделя, 18 Август 2019
Четвъртък, 18 Април 2019 11:36

Депутат от БСП: Ако всичко им е законно, защо подават оставки?

Десет години дерибействат на гърба на хората, заяви Иван Ченчев

 След като всичко им е законно - защо подават оставки? С какво са солидарни, с този, който подаде оставка заради безграничната си алчност и оправдава алчността си с това, че нямало кой да го съди? Тези хора ни управляват. Десет години дерибействат на гърба на хората. Никакви оставки няма да омилостивят българина и до последно той ще търси истината и справедливостта. Това заяви пред БСТВ народният представител от ПГ на "БСП за България” Иван Ченчев в коментар на подадената оставка от зам.-министъра на икономиката Александър Манолев, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Според него, ако човек си направи труда, винаги ще намери корупция сред управляващите, а същевременно те се обявяват за стожери на антикорупционната борба.

"Самата власт в България е изоставила в момента хората. Те обаче не вярват вече на нищо. Доведени са до там - да не вярват, че са нормални граждани. Достойните старини са имагинерно понятие. Разпадът на държавата се състои в това - да маркираме територия, защото няма държава, след като беше узаконено беззаконието”, отсече Ченчев.

Той обясни, че "шайката на мезонетите” бива оправдавана ежедневно по медиите от трима депутати от управляващата партия, които обаче не са членове на ГЕРБ.

"Това, за което ГЕРБ ще бъдат съдени един ден, е че делят хората". 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Иван Ченчев обясни, че пътищата в страната са в окаяно състояние, въпреки че ГЕРБ не спират да обясняват, че градят България и се хвалят с изградените пътища.

"Хората искат нормални условия за достоен живот, качествено образование, здравеопазване и доходи. Вместо това, премиерът, който е вече такъв трети мандат, говори за "пунта мара”, каза още депутатът. Ченчев изтъкна, че обявената борба на Борисов с пълзящата диктатура е въпрос на катарзис от негова страна и борба със себе си.

"В никакъв случай БСП не излезе разделена след пленума. След като листата, предложена от Корнелия Нинова, бе препокрита след гласуването на 80%, значи не е бламирана. Пленумът мина по един демократичен начин”, коментира Иван Ченчев. "Да се говори, че БСП е вождистка парти я нонсенс”, категоричен беше депутатът. 

Оставете коментар