Неделя, 31 Май 2020

Събота, 20 Април 2019 14:06

ВМРО – БНД регистрира в ЦИК листата си за евровота

Ангел Джамбазки: Уверени сме в добрия резултат – спечелването на два мандата

ВМРО - БНД регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) листата си за евровота. Тя бе регистрирана от лидера на ВМРО и министър на отбраната Красимир Каракачанов, водача на листата Ангел Джамбазки, заместник-председателя на ВМРО Юлиан Ангелов, депутати от партията и кандидати за евродепутати.

Сред кандидатите за евродепутати са Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков. Пред журналисти Красимир Каракачанов посочи, че Европа е на кръстопът и от тези избори зависи дали тя ще се движи по инерцията надолу към разпад на идентичността ибезконтролна нелегална емиграция или ще тръгне по един път, какъвто беше начертан от бащите на идеята за обединена Европа.

Уверени сме в добрия резултат на евровота, такъв за нас е спечелването на два мандата, каза водачът на листата Ангел Джамбазки.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Листата ни представлява единството на българската нация. В нея ще видите представители на различни български национални общности, религиозни деноминации, хора доказани родолюбци, патриоти, националисти, професионалисти. Листата ни представлява обединението на националната ни идея. Отиваме на тези избори с твърдата задача по теми като миграция, разселване на нелегални мигранти, борба срещу радикализма и нахлуването на ислямистки нашественици на територията на България и Европа“, заяви Джамбазки и призова всички български родолюбци и патриоти да не разпиляват гласове.

Ето и пълната листа на ВМРО-БНД:

 1. Ангел Джамбазки
 2. Юлиан Ангелов
 3. Александър Сиди
 4. Андрей Слабаков
 5. Димитър Шивиков
 6. Райна Дончева
 7. Кристиян Шкварек
 8. Мария Цветкова 
 9. Александър Урумов
 10. Карлос Контрера
 11. проф. Христо Смоленов
 12. Теодора Мичева
 13. Иво Пазарджиев
 14. Цветомир Петров
 15. Вергил Кацов
 16. Красимир Червилов
 17. Румяна Борисова

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар