Неделя, 18 Август 2019
Понеделник, 22 Април 2019 17:55

ВМРО подписва споразумение със ЗНС за евроизборите

Пътят за България днес е един – градивен, действен патриотизъм, заявяват войводите

Утре, 23 април – вторник, в 13.00 ч. в конферентната зала в централата на ВМРО на ул. „Пиротска“ 5, ет. 5 ще бъде подписано споразумението за подкрепа на листата на ВМРО – Българско национално движение с водач Ангел Джамбазки от Земеделския народен съюз.

Това е първата декларирана официално подкрепа от политическа партия, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Както вече лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов заяви официално, ние оставаме отворени за разговори и за намиране на съюзници в битката срещу сбъркания модел на ЕС – моделът на евробюрократите, които искаха да приемем Истанбулската конвенция, а с нея и джендър идеологията; искаха да подпишем Пакта за миграция и с него да дадем работните места на нашите сънародници на съмнителни хора от Африка и Близкия Изток; искаха да вземат бизнеса на българските превозвачи; искаха да признаем, че циганите имат повече права от честните данъкоплатци в България, които ги издържат чрез социални помощи. Ние няма да допуснем това.

Ето, че моментът на истината наближава. Приканваме всички, които искат чистата и свята република на Васил Левски, а не размитата гранично, религиозно и културно България, която пожелаха от Брюксел, да се присъединят към нас.

Пътят за България днес е един – градивен, действен патриотизъм. Европа на нациите и отечествата. Нашата листа е листата на обединените български патриоти, предвождани от най-успешния български представител в ЕП Ангел Джамбазки.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар