Събота, 26 Септември 2020

Вторник, 23 Април 2019 12:06

Каракачанов затапи медии и напъните им да изкарат терасите му далавера

Вицепремиерът - силов министър и лидер на ВМРО даде разяснения отново за измислената „терасагейт“

Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов даде отговор по повод манипулативната новина за за "Тераса гейт", в която бе въвлечен зорлем.

След като бяха показани снимки от дрон на терасите му, от Би Ти Ви заявиха, че са се свързали с военния министър, който в момента е в чужбина.

Лидерът на ВМРО заяви, че терасите са 117 кв. м, които не са усвоени. На въпроса защо не е декларирал пред антикорупционната комисия, Каракачанов каза, че е попълнил само жилищната площ, която е 210 м. Прчината - другото са общи части.

Вицепремиерът поясни, че ако от антикорупционната комисия са имали някакъв проблем с това, което е попълнил, са можели да му върнат декларацията за поправка, както се е случило с декларацията за възнаграждението на съпругата му отпреди месец, когато е получил писмо за корекция на декларацията.

Каракачанов потвърди, че предишният собственик на мезонета е негов зет и заподозря политическа преднамерена атака срещу себе си, тъй като информацията за имота му се вадела на части и също така напомни, че това е опит да се внуши, че той е нарушил закона.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар