Събота, 20 Юли 2019
Понеделник, 13 Май 2019 09:31

Първан Симеонов: Борисов взе кампанията на ръчно управление

Ако ГЕРБ спечели изборите, това ще бъде обяснено като победа на Борисов, ако ги загуби - като загуба на Цветанов, смята той

Борисов прави единственото, което можеше да направи - взе кампанията на ръчно управление. Имаше огорчение у него заради случката с Цветан Цветанов. Това коментира Първан Симеонов от Галъп, в сутрешния блок на Нова тв.

По думите му Борисов се опитва да направи малко по-голямата периферия на ГЕРБ да бъде уплътнена до изборите. Според него на няколко пъти се е случвало БСП да излезе малко напред, но накрая ГЕРб успява да мобилизира по голямата си периферия. По думите му, ако ГЕРБ спечели изборите, това ще бъде обяснено като победа на Борисов, ако ги загуби - като загуба на Цветанов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В предишната кампания БСП малко изплаши избирателите. БСП печели от това противоборство Борисов - Радев, добави той. Около 1/3 от вота се решава в последните дни, каза социологът.

Говорим по скоро за паритет на двете политичеки партии, каза Евелина Славкова - социлог от Тренд. По думите й, водят се две кампании в ГЕРБ много видно. Дори за европейските избори говорим за битка във вътрешнополитически план, каза още тя. Сблъсък между Бойко Борисов и Корнелия Нинова в медийно отношение също може да окаже влияние на кампанията. Един от най-интересните сблъсъците е, когато лидерите на големи партии излязат един срещу друг, каза Славкова.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар