Вторник, 18 Февруари 2020

Вторник, 14 Май 2019 08:58

Каракачанов: За първи път български евродепутат в лицето на г-н Джамбазки попадна в топ 10 по активност

Ислямът иска да завладее света, а евробюрократите ни занимават с тоалетните за третия пол, посочи лидерът на ВМРО

Г-н Джамбазки показа какво трябва да се прави в Европейския парламент през последните пет години. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.


За първи път български евродепутат в лицето на г-н Джамбазки попадна в топ 10 по активност. Българското правителство беше сигнализирано именно от г-н Джамбазки, че Франция и Германия ни кроят номер с пакета "Мобилност". В Европейския парламент нямаме нужда от квоти, да си играем на леви и десни. Каузите на г-н Джамбазки, които ние тук подкрепяхме, трябва да продължат. Не може да ни е безразлично по какъв път ще тръгне Европа, защото докато радикалният ислям правеше атентати в Европа, бюрократите в Брюксел се занимаваха с въпроса какви да са тоалетните за третия пол, заяви Каракачанов.

Ние разбираме Европейския съюз като Европа на нациите или Европа на отечествата. Крайните либерали смятат, че те имат световното право да ни налагат възгледите си – по пътя, по който Европа защитава своите интереси или по път, по който я бутат голяма част от европейските бюрократи, на своето обезличаване. Когато ислямът не крие своето намерение да завладее света, европейските бюрократи ни занимават с въпросите за кривите краставици и тоалетните за третия пол, посочи лидерът на ВМРО.

Той посочи, че е за обща европейска армия. По думите му обаче такава армия не може да бъде създадена от днес за утре. Ако това тръгне да се прави само, за да кажем И ние имаме свое НАТО, не виждам смисъл. Но ако Европейският съюз трябва да организира своя структура, която да защитава своите граници, включително и по море – да. Тази идея е добра, но различните европейски държави я разбират различно, коментира Красимир Каракачанов.

Той съобщи още, че е предложил концепцията за ромите да бъде вкарана в Министерски съвет след евроизборите.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 14 Май 2019 08:58
  Прокуратурата погна Красимир Каракачанов

  Лидерът на ВМРО е разследван за милиони покрай далаверата с раздаването на българско гражданство.

  Специализираната прокуратура започна тотална проверка срещу министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Сензационната новина Alarma.bg научи от свои хора по върха на държавното обвинение.

  Проверката е по сигнал до бившия вече главен прокурор Сотир Цацаров, тъй като е подаден още през 2019 година.

  Прокурорската преписка е под №1470/2019 на Специализираната прокуратура. Сигналът е изключително сериозен, тъй като по него вече работят и инспектори от КПКОНПИ. Става дума за фалшифициране на документи за издаването на българско гражданство на чужденци.

  Грандиозният скандал разтърси България в началото на 2019-а и касае далавера с търговия с наши паспорти за чужди граждани. Става дума за фалшифициране на близо 40 000 лични документа, издадени през последните пет години на лица предимно от Македония. Предполага се, че става дума за продължила с години корупционна практика.

 • Вторник, 14 Май 2019 08:58
  ВМРО иска доброволци с право да арестуват

  Цивилни доброволци с правомощие да арестуват. Това предлагат четирима депутати от ВМРО с проект за промяна в закона за МВР. Аргументът им е, че тези хора ще помагат на полицията при опазване на обществения ред. С поправките на практика се създава безконтролно звено от хора с полицейски правомощия. В проекта е записано само, че доброволците отговарят по общия ред за причинени от тях вреди при изпълнение на дейността им. Как точно ще работят трябва да определи с наредба вътрешният министър.

 • Вторник, 14 Май 2019 08:58
  Джамбазки без книжка за една година и с 1000 лв. глоба

  Информацията за наказанието на Джамбазки е от Министерство на вътрешните работи и е в отговор на питане на депутата от "Атака" Десислав Чуколов по реда на парламентарния контрол.

Оставете коментар