Понеделник, 19 Август 2019
Петък, 24 Май 2019 10:58

Борислав Инчев и Красимир Каракачанов откриха нова детска площадка

политиката на партията е винаги обърната към хората и децата, заяви лидерът на ВМРО

В междублоковото пространството до ул. „Пере Тошев“ № 56 беше открита нова детска площадка от кмета на район Южен Борислав Инчев и Красимир Каракачанов - заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, министър на отбраната и председател на ВМРО - Българско национално движение, съобщават от „Пловдивски новини“.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Съоръжението струва 57 хиляди лева и беше изградено за 50 дни. Това е 12-ата детска площадка, която откриваме. Спасихме зелената зона от застрояване, каза кметът Инчев.

Красимир Каракачанов каза, че политиката на партията е винаги обърната към хората и децата.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 24 Май 2019 10:58
  ВМРО започва обществено обсъждане на идеята за химическа кастрация при престъпления

  От ВМРО искат премахване на съкратеното съдебно следствие, което намалява с една трета присъдите при тежки престъпления. Това става ясно от разпространена до медиите позиция на партията, „която идва след поредното брутално престъпление, извършено от човек, който не се вписва в нормите на нормалното съвременно българско общество”.

  Става дума за пребитото до смърт и изнасилено седемгодишно момиченце в сливенското село Сотиря, за което е обвинен 21-годишен мъж. 

  От ВМРО са категорични, че неизбежната отбрана също трябва да бъде внедрена в наказателната юриспруденция максимално бързо.

  От партията започват обществено обсъждане на идеята за химическа кастрация в престъпления като изнасилвания, блудства и други сексуални посегателства - практика, която отдавна се прилага в други държави. 

  Публикуваме пълния текст на позицията на ВМРО:

 • Петък, 24 Май 2019 10:58
  Случаят в Сотиря показва, че концепцията за несоциализираните общности, трябва да бъде приета

  Красимир Каракачанов преди повече от половин година предложи за обсъждане и приемане Концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в Република България и мерките за реализацията им

 • Петък, 24 Май 2019 10:58
  Пречат ли на идеята за доброволната казарма работодателите?

  Договорите за доброволна военна служба да се сключват без съгласието на частния работодател. Това предлага министърът на отбраната Красимир Каракачанов, за да има повече доброволци в Българската армия. 

Оставете коментар