Четвъртък, 09 Юли 2020

Неделя, 26 Май 2019 12:15

Президентът: Европа и България се намират на кръстопът

Румен Радев призова всички българи да гласуват

Нуждаем се от единна, силна и социална Европа, която да взема навременни решения в интерес на своите граждани. Това каза президентът Румен Радев, който упражни правото си на глас в изборите за Европейски парламент, предаде агенция „Фокус“.

„Европа и България се намират на кръстопът, нуждаем се от единна, силна и социална Европа, която да взема навременни решения в интерес на своите граждани. Нуждаем се от демократична България, силна с върховенство на закона и свободата на словото“, заяви президентът.

 Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Нашето бъдеще, нашата свобода и благоденствие ще зависят и от хората и идеите , които подкрепяме с гласа си. Затова призовава всички българи да гласуват и да не оставят друг да избира тяхното бъдеще вместо тях“, допълни той.

Следете ни и на фейсбук страницата на BIG5 - facebook.com/BIG5.BG.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 26 Май 2019 12:15
  Ренета Инджова: Не би могло да има по-голям скандал, който да потрупа днешния: Посяга се на държавния глава!

  Както се вижда, нашето правителство е готово на всичко, за да може да стои на власт, коментира бившият служебен министър-председател

 • Неделя, 26 Май 2019 12:15
  БСП: Вярваме в почтеността и достойнството на президента Радев

  Левицата излезе с официална позиция в защита на държавния глава, след като по-рано днес прокуратура влезе в президентството

 • Неделя, 26 Май 2019 12:15
  Прокурори влязоха в президентството

   

  Прокурори влязоха в президентската институция. Една полицейска кола и два автомобила, единият със синя лампа, са спрени пред администрацията на президентската институция. Автомобилите са спрени точно срещу сградата на Министерски съвет, На място е пристигнал и бус на „Бюро по защита” към главния прокурор. B cгpaдaтa влизaт пpoĸypopи oт Cпeциaлизиpaнaтa пpoĸypaтypa, ĸaĸтo и пpoĸypopи oт Boeннo-oĸpъжнa пpoĸypaтypa – Coфия.

  Bce oщe нямa яcнoтa зa пpичинaтa зa пpoвepĸaтa, ĸoятo тeчe нa „Дoндyĸoв“ 2.

  "Доколкото съм запознат се провеждат действия по претърсвания и изземвания в два кабинета в сградата на президентската институция", заяви главният прокурор Иван Гешев, който е в Габрово, където се провежда спецакция срещу битовата престъпност.

Оставете коментар