Събота, 25 Януари 2020
Понеделник, 22 Юли 2019 12:14

Зоран Заев: Македония крадеше история от съседите

Ние крадяхме история и от съседите, и от света, е казал македонският премиер Зоран Заев.

Министър-председателят в Скопие е дал интервю пред гръцката телевизия "Алфа". "С нашите опити да си пренапишем историята чрез безогледно и очевадно присвояване на факти от миналото, както на нашите комшии, така и от световната история, си вкарахме автогол. С тези манипулации ние сами си затръшнахме вратите си за Европейския съюз и НАТО", е посочил още той.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Изявата на Заев е породила и възмущение. Много граждани на страната са заявили, че премиерът в Скопие е извършил национално предателство и са поискали той да хвърли оставка, съобщи сръбското радио Б92.

Източник: Новини.бг

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 22 Юли 2019 12:14
  Свиня

  За всички, които ще пишат учебници по история, този епизод е съвършено поучителен. Да не бързат да дращят измислици с потните си пръстчета, да не омърсяват Историята заради гладните си душички. Тя не може безкрайно да се оварварява с измислици. 

   

 • Понеделник, 22 Юли 2019 12:14
  Зоран Заев подписа оставката си

  Премиерът на Северна  Македония Зоран Заев обяви, че е подписал оставката си, след което се очаква председателят на парламента да свика пленарно заседание, на което тя да бъде обявена, съобщи БНР.

 • Понеделник, 22 Юли 2019 12:14
  Заев: Дойде ли ВМРО-ДПМНЕ на власт, ще има кавги с Борисов и Мицотакис

  Македонският премиер Зоран Заев подчерта, че гражданите са наясно, че ако ВМРО-ДПМНЕ се върне на власт, у дома ще възникнат нови междуетнически конфронтации и нови кавги с Гърция и България.

   

Оставете коментар