Четвъртък, 24 Септември 2020

Четвъртък, 01 Август 2019 07:32

Слави Трифонов обяви политическия си проект

Партията му "Няма такава държава" има за цел да реализира исканията на референдума, иницииран от екипа му през 2017 г.

 

Телевизионният водещ Слави Трифонов обяви в ефира на bTV, че ще създаде политически проект, който ще носи наименованието "Няма такава държава".  Това съобщи самият той в последния епизод на "Шоуто на Слави", което се излъчва по bTV от 19 години.

Целта на новата партия ще бъде да реализира исканията на референдума, който Трифонов инициира през 2017 г.: мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура, партийна субсидия от 1 лев за получен действителен глас, както и задължително гласуване.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Аз и моите колеги бяхме инициатори на референдум, на който гласуваха 3,5 млн. българи, но политическата класа се подигра с нас и се направи, че този референдум не е съществувал. Волята на българите бе пренебрегната. Ние протестирахме срещу това беззаконие и там, пред парламента, казах на политическата класа, че като не иска да ни гледа отвън, ще ни гледа отвътре", заяви шоуменът.

В предаването стана ясно още, че след 15 септември ще стартира собствен телевизионен продукт, който ще се казва "Седем осми".

Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар