Вторник, 26 Май 2020

Събота, 31 Август 2019 13:08

Целта на БСП на местните избори е да увеличи на 100% броя на кметовете си

Целта на БСП на предстоящите местни избори е да увеличи на 100 процента броя на кметовете си. Това заяви в Русе лидерът на БСП Корнелия Нинова, която пристигна в града, за да присъства на областната конференция на партията

 В Русе Нинова коментира и изказването на председателя на парламента Цвета Караянчева пред младежката организация на ГЕРБ, че цитирам: „призидентът Радев говори като беквокал на госпожа Нинова.", предаде БНТ.

Корнелия Нинова-председател на председателят на Националния съвет на БСП: Когато госпожа Караянчева и господин Борисов, или който и да е от ГЕРБ, се яви на пряк мажоритарен избор през българския народ и спечели 2 милиона 63 хиляди и 32 гласа, тогава ще има морално право да коментира президента Радев, който събра толкова гласове. И тогава бих коментирала и аз. Сега е загуба на време.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Но нещо друго е по-важно от това изявление на госпожа Караянчева, което мен лично ме разтревожи. Казвам си го откровено. На тази среща бяха събрани младите хора от ГЕРБ. Те бяха „нахъсвани" за кампанията с говорене срещу президента, с говорене срещу лидера на опозицията, с една агресия и омраза към политическия опонент. А на мен ми се струва, че е важно да отговорим на въпроса: Какво младо поколение ние искаме? Не може по този начин на си „нахъсваш" младите хора и нито дума за младежка политика, за безработица, за помощ за млади семейства, за деца.

И затова искам да се обърна и към тези млади хора от ГЕРБ: Вие сте избрали ГЕРБ, вие сте свободни хора - това е ваше право, но мислете за проблемите на вашето поколение.

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 31 Август 2019 13:08
  Проф. Здравко Попов: По време на извънредното положение БСП се държа алтернативно, но и отговорно

  По време на извънредното положение БСП се опита да се държи алтернативно като това, което й приляга в дадения случай, намираща се в опозиция, но и отговорно. Това каза за предаването „Софийска трибуна“ по Радио „Фокус“ проф. Здравко Попов – философ, дипломат, експерт по европейски въпроси и преподавател в Софийския университет.

 • Събота, 31 Август 2019 13:08
  Корнелия Нинова: Представяме ви ясен и конкретен план за развитие на Северозапада

  Внасяме Закон за държавния фонд за устойчиво развитие на Северозападна България.

  "Кохезионната политика и частични единични мерки на различни правителства не дадоха резултат и Северозападният регион продължава чувствително да изостава в своето развитие." Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова във Враца, където представи законопроекта за държавния фонд за устойчиво развитие на Северозападна България.Тя обясни, че икономическите и социални последици от кризата ще засегнат най-силно по-слабите региони и ще доведат до още по-големи неравенства: "На липсата на производство, безработицата, пустеещата земя и обезлюдени села трябва да се отговори с ясен и комплексен план за догонващо развитие. Ние имаме такъв и го представяме днес пред вас. Стига само думи, внасяме закон на Северозапада с ясни цели, структура, финансиране и мерки. Целта ни е- развитие на икономиката, работните места и доходите."

 • Събота, 31 Август 2019 13:08
  Румен Овчаров: Тоталната атака срещу Нинова цели дестабилизация на партията

  Всички тези, които в момента започват отново „да бунят кошера“, са намерили своя стимул ГЕРБ да спечелят отново властта

Оставете коментар