Вторник, 02 Юни 2020

Неделя, 01 Септември 2019 21:10

Калоян Паргов: Подготвяхме кандидатурата на Здравко Милев за кмет на Кюстендил от около година

Вярвам, че след днешната конференция кюстендилската организация тръгва към изборите по-мотивирана и по-мобилизирана, каза лидерът на БСП - София и член на Националния съвет на партията

 

Кандидатурата на Здравко Милев за кмет на Кюстендил не е случайност, подготвяме я от около година. Това каза лидерът на БСП - София и член на Изпълнителното бюро на партията Калоян Паргов, който присъства на общинската конференция на БСП - Кюстендил днес. Според него изборите там ще бъдат оспорвани и ще има балотаж.

"Залогът за Кюстендил е много висок. Досегашният кмет Петър Паунов е от доста време на поста и е натрупал негатив. У гражданите на Кюстендил има разочарование, каза Калоян Паргов. - Затова е необходима промяна. Нужна им е нова перспектива за развитие на града, а тя е свързана с развитие на икономиката, разкриване на нови работни места, връщане на младите хора в града".

Калоян Паргов добави, че Здравко Милев е имал около 8 месеца, за да се подготви за тези избори. "Разбира се, предстои още много работа да свършим всички заедно до горещата фаза, която започва на 27-и септември, коментира Калоян Паргов. - Листата на БСП за общински съветници беше обсъждана на няколко събрания досега. В тази ситуация винаги има щастливи, други не са много доволни... Вярвам обаче, че след днешната конференция кюстендилската организация тръгва към изборите по-мотивирана и по-мобилизирана".

Издигнатият от инициативен комитет и подкрепен от БСП за кмет на Кюстендил Здравко Милев е на 61 години, работил е в банка във Виена, Австрия. Семейството му продължава да живее там. Кандидатурата на Здравко Милев беше подкрепена от над 80 делегати на общинската конференция на БСП в Кюстендил.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар